Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Těch vosum tisíc přes je už po slevách.... no co nadělám, příští rok holt budeme vykazovat, no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Chjo no, kolega ("moje pravá ruka") právě (doslova fčíl) odešel / odjel do důchodu..... :
- je přesně o deset let starší, takže mně čeká ještě deset let (padla na mě depka, ne z těch deseti let, ale z toho, jak po sobě zhasnul a odešel, byl to on, kdo mě do tohodle businessu přivedl....)
- po novým roce (než zapracuju náhradu = z levé ruky udělám zase pravou) sem ftom budu zase plácat
Ale co už, no....
- je přesně o deset let starší, takže mně čeká ještě deset let (padla na mě depka, ne z těch deseti let, ale z toho, jak po sobě zhasnul a odešel, byl to on, kdo mě do tohodle businessu přivedl....)
- po novým roce (než zapracuju náhradu = z levé ruky udělám zase pravou) sem ftom budu zase plácat
Ale co už, no....
Chjo, už zase ty věci nic nevydrží.... Fčera při předvánočním úklidu se nám rozpadnul (stářím) lustr v jídelně, takže zítra bude sváteční večeře pod holou žároffkou....
jako za mlada
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mně zas v lustru odešla LED žárovka, po 4 a půl roce. Naštěstí jich tam je 6 a lustr jsem před 20 lety dělal sám. Ten spadne jedině se stropem.
Kdy půjde koupit nová žárovka? Na jaře? A kterého roku?
Za mlada? Pod holou žárovkou s holou řití. Bylo to fajn.
Kdy půjde koupit nová žárovka? Na jaře? A kterého roku?
Za mlada? Pod holou žárovkou s holou řití. Bylo to fajn.
Kolem té holé žároffky je pyskování, že je to šklebík.... ale já sem ftom tentokráte nevinně, ten lustr se rozpad po jejíma rukama....
Sem si ešče fčíl na sváteční den ráno hrál zase na Tuchlovice, nová ohřívací baterie (Homelife) v kuchyni už ohřívá. Akorát ta díra v dřezu pro baterii je fuck nějaká malá, zase sem musel stříhat přívodní šňůru - vidlici sem prostě nepostrčil skrz, ale byl sem už nato připraven...)
Přeju všem pěkné a klidné sfátky (bez rozpadlých věcí a Tuchlowitz).
Sem si ešče fčíl na sváteční den ráno hrál zase na Tuchlovice, nová ohřívací baterie (Homelife) v kuchyni už ohřívá. Akorát ta díra v dřezu pro baterii je fuck nějaká malá, zase sem musel stříhat přívodní šňůru - vidlici sem prostě nepostrčil skrz, ale byl sem už nato připraven...)
Přeju všem pěkné a klidné sfátky (bez rozpadlých věcí a Tuchlowitz).
copak žárovka, to nic není. U sousedů mají asi vánoce s netopýrem, jak zpívají Brutus "netopýr netopí". Sousedka se sice nesvěřila ale technik se jim před pár dny hrabal na dvoře v tom vrtulovým kredenci od tepelnýho čerpadla a zaslech jsem něco "...a máte doma nějakej přímotop elektrickej?" To jim ta první sezona s novým topením pěkně začíná, eště že nemrzne.
A včera večer, druhá sousedka si přišla pro u nás schovaný kolo pro dceru a svěřila se, že manželovi se povedlo provrtat vodovodní trubku. Vypadá to že dnes ráno jel pro instalatéra.
Já akorát nemoh roztopit kotel. Papír vyhořel a dřevo nic. To už je fakt moc, už neumím ani zatopit. Dobře to dopadlo, rozfoukal jsem to horkovzdušnicí.
A včera večer, druhá sousedka si přišla pro u nás schovaný kolo pro dceru a svěřila se, že manželovi se povedlo provrtat vodovodní trubku. Vypadá to že dnes ráno jel pro instalatéra.
Já akorát nemoh roztopit kotel. Papír vyhořel a dřevo nic. To už je fakt moc, už neumím ani zatopit. Dobře to dopadlo, rozfoukal jsem to horkovzdušnicí.
Docela tu fouká dneska a vítr mi otevřel bránu ven, kam se normálně neotevírá a i to jde dost těžko. No a jak na sviňu mi tam stálo auto.. tak mám promáčklé dveře. Takže aktuálně: nakřivo nalepené čelní sklo, přitom zároveň znefunkčněný dešťový senzor a teď promáčklé dveře. Co jsem komu udělal?
Pravda vyděsí
To nasere, mě minule spadl strom na nakladač... (pracovní světla, 2x sklo, zrcátko v hajzlu + poškozený plot)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3