Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Což je taky důvod, proč na víceproudé silnici chodce nepouštím ze "svojí" strany - není přes mě vidět. Oni se teda někdy pustí sami a věřej mi...
Chápeš to?
- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
Duke_Luke, keď budeš poznať situáciu reálne a nie len z Google Maps, tak sa vyjadruj!
A ostatným vyjadrujúcim sa k 0:40 gratulujem k vešteckým schopnostiam!
Co to meles? Objektivni skutecnost jako osoba stojici na vozovce a zaroven prechode pro chodce je popis stavu ne vesteni chytraku.
Ale napsals to tam presne, prednost mu nedas§ 4
Povinnosti vodiča
(1) Vodič je povinný
f) dať prednosť chodcovi, ktorý vstúpil na vozovku a prechádza cez priechod pre chodcov, pritom ho nesmie ohroziť; to neplatí pre vodiča električky,
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
Chytrák je ten, kto hovorí o niečom, čo vo videu nie je.
Jestli to hodlas uhrat na to, ze neprechazel, tak jsi na spatne adrese. Klukovi se nejspis dostalo spravne vychovy, tak nelezl tam, kde nemel zaruceno bezpecne prechazeni. Potkavam dost deti vekove prvni stupen ZS, co na tu silnici nevlezou i kdyz uz desitky metru pred prechodem jedu krokem a stihli by davno prejit. Nejdou. Cekaji az to auto proste zastavi. V zasade je to doma naucili spravne.
Ale klidne muzes ze sebe delat vola dal.
Ale klidne muzes ze sebe delat vola dal.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tak nám to objasni, proč si nezastavil? Zatím žáden argument proti, nemáš.Žiarska Alumíniová píše:Chytrák je ten, kto hovorí o niečom, čo vo videu nie je.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A jak to teda je?Žiarska Alumíniová píše:Duke_Luke, keď budeš poznať situáciu reálne a nie len z Google Maps, tak sa vyjadruj!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No tak co tam nie je? My napětím ani nedýcháme!Žiarska Alumíniová píše:Chytrák je ten, kto hovorí o niečom, čo vo videu nie je.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já už dokonce dodýchal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
to by mal byt ten bod, kedy by sa dotycny mal uvedomit, ked ma on nejaky nazor a hrstka ludi mu tvrdi opak a argumentuje faktami,tak asi nebude problem v tej hrstke ludi,ale v nom. No zial nie vsetci jedinci su schopni sebakritickeho myslenia.
Skoda, ze takych, co si o sebe mysli,ze je neomylny, je na cestach vela a este si "svoju"pravdu snazia dokazat stoj co stoj.
Plus si neuvedomuje,ze sam seba odpisal takymito postojmi. Ale tak budiz. Ako sa hovori,aj pre takych slnko svieti.
Dokonca co viem, ohladom povinnosti zastat ,tak to chceli este upravit v zakone s formulkou, ze ak ma chodec v UMYSLE vstupit na prechod - cize ked vidime chodca kracat k priechodu pre chodcov, automaticky predvidas a mas vediet, ze na prechod pre chodcov vstupi a rovno mas spomalovat a zastavit. Toboz ako je na videu, ze chlapec stoji uz na prechode, len ma pud sebazachovy a ma skusenost s arogantnymi polovodicmi, tak radsej neriskuje.
neviem ako co si ako vodic chcel? Aby ti spaciroval az pred prednu kapotu,aby si sa uracil zastat? Este ked si videl,ze henten ti krizi cestu a musis spomalit, to uz si nemohol zastat a bliknut parkrat chalanovi,ze pod?
Ale co by som sa cudoval... tu nedaleko dokonca mame v noci vysvieteny prechod reflektormi a cidlami pohybu, ked sa postavi chodec, tak zacne preblikavat oranzove dvojsvetlo, ze pozor...a to by ste mali vidiet niektorych buranov soferov, neviem ,ci su nasprostali,alebo slepi a hraju sa na telefone ,ako prechadzaju cez prechod, ze nic z toho nevidia.
Skoda, ze takych, co si o sebe mysli,ze je neomylny, je na cestach vela a este si "svoju"pravdu snazia dokazat stoj co stoj.
Plus si neuvedomuje,ze sam seba odpisal takymito postojmi. Ale tak budiz. Ako sa hovori,aj pre takych slnko svieti.
Dokonca co viem, ohladom povinnosti zastat ,tak to chceli este upravit v zakone s formulkou, ze ak ma chodec v UMYSLE vstupit na prechod - cize ked vidime chodca kracat k priechodu pre chodcov, automaticky predvidas a mas vediet, ze na prechod pre chodcov vstupi a rovno mas spomalovat a zastavit. Toboz ako je na videu, ze chlapec stoji uz na prechode, len ma pud sebazachovy a ma skusenost s arogantnymi polovodicmi, tak radsej neriskuje.
neviem ako co si ako vodic chcel? Aby ti spaciroval az pred prednu kapotu,aby si sa uracil zastat? Este ked si videl,ze henten ti krizi cestu a musis spomalit, to uz si nemohol zastat a bliknut parkrat chalanovi,ze pod?
Ale co by som sa cudoval... tu nedaleko dokonca mame v noci vysvieteny prechod reflektormi a cidlami pohybu, ked sa postavi chodec, tak zacne preblikavat oranzove dvojsvetlo, ze pozor...a to by ste mali vidiet niektorych buranov soferov, neviem ,ci su nasprostali,alebo slepi a hraju sa na telefone ,ako prechadzaju cez prechod, ze nic z toho nevidia.