No a u těch nejlevnějších nabídek 6gen je to zase jen bouračka z Litvy...foji píše:Snad všechny S197 (5gen) jsou zbořeniny dotažený z USA přes Litvu. Bude to chtít asi posečkat na 6gen (S550) až vyklesá do tvojeho rozpočtui.
Auto pro radost
Re: Auto pro radost
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
Zas tolik toho Mustanga mít nemusím, budu mít velkou radost i co seženu pěknou 370Z. Ale jsem zklamaný z toho, jaký zbořeniny se tu prodávaj a prodejci mi lžou do telefonu/do očí dokud jim neukážu fotku jejich auta v USA a pak najednou otočí o 180%. Holt moje naivita a radši vše prověřovat u aut obzvláště.
Ono se asi nedá dostat na hladinu nejlevnějších nabídek jinak, než že to auto bylo původně bourané...
V Německu, i jinde ti taky nikdo neprodá nějaké auto v pěkném stavu, nebourané, servisované atd za "super" cenu.
V Německu, i jinde ti taky nikdo neprodá nějaké auto v pěkném stavu, nebourané, servisované atd za "super" cenu.
Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- Lachende Bestien
- Letec
Nádherná barva laku na frajeření jako dělaná, ale nezdá se vám ta cena poněkud podezřele nízká?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Už je pryč,asi byla fakt nízká,nebo to byla nějaká lumpárna,těžko říci..
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Lidi nejraději nejnižší cenu za nejlepší auto. Ideální cílovka pro podvodníky.m.deejay píše:Ono se asi nedá dostat na hladinu nejlevnějších nabídek jinak, než že to auto bylo původně bourané...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jenom pro upřesnění, koukal jsem na 5th generaci mustangu i kolem 600-700tis. a byly to také zbořeniny...takže to není tolik ani o financích ale o tom jak lidi lžou a podvádí .
Koupil jsem 370Z po prvním majiteli 2012 a jsem vysmátý od ucha o uchu
Děkuji všem za příspěvky.
Gratuluju!haras píše:Jenom pro upřesnění, koukal jsem na 5th generaci mustangu i kolem 600-700tis. a byly to také zbořeniny...takže to není tolik ani o financích ale o tom jak lidi lžou a podvádí .
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Gratulace, ať slouží Auto od 1.majitele napřímo s historií bývá obvykle cajk. Protože jde vše za ním a nemůže aplikovat výmluvy bazárníků nebo x-tých majitelů typu "pokud je mi známo". I v Německu hendleři rádi říkají stejné "wie mir bekannt". V těchto případech je to 100% bourané
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.