Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Já tohle ježdění bez blinkru taky nemám rád. A to není jen u cyklistů, ale i u překážek - prostě všichni maj dojem že když jen lehce zatočí volantem, tak že blinkry jsou zbytečnost.
Že je to informace pro ty za nimi jako varování, a i varování pro protijedoucí jim nedochází

Já třeba blikám i na dálnici, když mijím odstavený vozidlo v odstavným pruhu - když to jde, přejedu i do levého pruhu, čistě z bezpečnosti a ohleduplnosti, kdy těsné minutí s odstaveným autem i zahoupe.
Někdo může namítat, že při blinkru se může leknout vozidlo v levém pruhu, že mu to tam pošlu - může. Ale kdyby nebyl debil a sledoval co se děje, tak počítá i s mým vybočením do levého pruhu. Ale to by musel ubrat ze svých 150...
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tam je nehoda skoro furt. Vrtulníček jsem viděl už 2x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

To byl fakt slušný ignorant.
Co tam sedělo za vzorek za volantem, věk, pohlaví, pozn. znamení? :p

Edit. Předpokládám, že šlo o náruživého vyznavače zjevně dost rozšířeného dogma "jedu rovně, takže jsem na hlavní a navíc nesmrtelný", kterého navíc nějaké směšné malůvky na silnici nemůžou rozhodit z klídečku. 8-}
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Jako jo, ale z odjakživa dvoupruhé silnice udělali opičí dráhu...
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

LB: Jestli znáš Hagrida z Harry Pottera, tak toto byla jeho zmenšená a trošku špinavější verze. :))

Gene: Sice to byla do nedávna dvoupruhovka, ale už není. Taky se mi to nelíbí a považuji tuto změnu k horšímu, protože ucpané to bývá v protisměru a ne v tomto směru, ale kdokoliv, kdo sleduje cestu, si musí změny všimnout. Toto byla spíš totální nepřítomnost než přehlédnutí.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

https://www.mojevideo.sk/video/33c55/bl ... stach.html

Sranda jak tam v kometaroch vsetci nadavaju na passata, ale ignoruju to ze tam bol priestor na autobus, akurat pako v SUV naschval dalo plny plyn a zavrelo medzeru
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Že se vyhne koloně v jednom pruhu a pak to napere o pár sekund později v druhém pruhu je opravdu masakr. :-o Ani známka brzdění a kličkování na začátku videa naznačuje čumění do mobilu.
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

no tak to je jedno retardovane hovado X( kvoli takymto nie ze polovodicom,ale len drzitelom vodicskeho preukazu musia zavadzat elektronicke prkotiny ako je automaticke protikolizne brzdenie a pod.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

to je mrtvej jak on tak ten v autě co stal, ne?
Odpovědět