Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus

Příspěvek od řidičBOB »

HondaMan píše:Ad Restaurace: "nevděčný" personál nemám chuť komentovat, ale od doby kdy se otevřelo jsem byl v restauraci každý den. V různých kategoriích, v různých krajích...
Ani v jedné jsem neviděl alespoň elementární snahu o dodržování opatření (roušky/rozestupy/větrání).

Chápu že jsou naštvaní, že finančně krvácí, že kompenzace stojí za pendrek, ale vážně si neuvědomují, že je opakovaně vyhodnoceno, že bary/restaurace/... jsou jedno z nejrizikovějších prostředí? Že když na to budou srát, tak je zavřou znovu resp. ještě dříve?
a) odkud čerpáš to tvrzení o nejrizikovějším prostředí? Jako ministr Sony - z časopisu Nature?
b) nutí tě do takových provozoven někdo chodit??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GeneHawkins píše: Jenže ono zavírání provozoven a kdečeho funguje.
Fakt? Jestli si tedy funkčnost představuješ jako to, že otevřeme na pár dnů, pak to na x týdnů zavřeme, situace se malinko zlepší a tak zase na pár dnů otevřeme, abychom na x týdnů zase zavřeli, tak to tedy potěš koště. Já si takhle funkčnost opatření opravdu nepředstavuji.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HondaMan píše:Kde to vázne tentokrát?
Vázne to na tom, že vymýšlí, jak z toho vyrejžovat co nejvíc. Sputnik prej taký není úplně špatná vakcína. Asi budeme ještě koukat, co všechno je možné. Prymule to nedostal do gesce jen tak pronizanic ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... i-40345445

tohle mě taky baví, nedávné komentáře, jak je sleduje celý svět s jejich plošným testováním a bylo to k čemu??

smajlík s hovnem jsem nenašel :D
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

neříkal Zmatkovič národu náhodou, že je potřeba se testovat, aby opatření nebyla tak přísná?? :-)
Každému, kdo má IQ nad 90 ale muselo být jasné, že celoplošné testování je věc úplně na hovno. Ale úplně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Dovedete si představit jak musí Fico zurit, že není u moci, zrovna v tyhle době?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... i-40345347

Tak po všelijakých farmabyznysech se na kovidí masové hysterii napakujou i reklamky, skoro 40 míčů bez daně už potěší. $-)
Krásně nám ten obchod s lidským zdravím rozkvétá. :ymapplause:
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

“ Na dobrovolné testování antigenními testy přicházeli ve středu lidé i do Oblastní nemocnice v Trutnově. „Sice to nebolí, ale příjemné to není. Testovat jsem se nechala, kvůli devadesátileté matce, s níž a ostatními příbuznými budeme trávit Vánoce,“

A rekl ji nekdo, ze vanoce jsou az za tyden a vic? A ze to muze chytit hned v mhdcku cestou domu? :-o :-o

Vymysleli a provedli to skvele, takhle zmanipulovat vetsinu naroda..
Pravda vyděsí
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Pššššššt, nenarušovat nepohodlnými a příliš objektivními informacemi byznys farmakorporací a jejich obchodních zástupců v lekárnách a nemocnicicích, když už se jim s vydatnou pomocí zkorumpovaných byrokradských loutek a masmediálních mrdek podařilo otupělé masy většinou mzdových nevolníků zastrašit a udržovat ve strachu konstantním proudem zmanipulovaných statistik plných z prdele vytažených čísel a katastrofických scénářů s miliony hnijících mrtvol na ulicích.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Dnes v mini obchode: 2 prodavacky, ja s 2letou dcerou a nejaky kokot. Mala si tam zpivala, jedna z tech prodavacek se na ni smala a ten picus zacal jaktoze nema rousku. Mne se zatemnilo pred ocima, ale nastesti to ta prodavacka hned zacala uklidnovat. Krasny priklad.
Pravda vyděsí
Odpovědět