Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Tchán cestou i mluvil?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Taky to tak mam, ale 200 spis jenom na tech nemeckejch dalnicich(jinak tak 160-180) a na okreskach pri 180 (skoro presne vytocena ctyrka) se uz citim jako slusny pirath ![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
tohle je vyhoda mnohastupnoveho automatu, nevis, co je zarazeno, takze odhad rychlosti mam: jedu pomalu, jedu rychle, omezovac ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Pravda vyděsí
- Lachende Bestien
- Letec
Tak. Ve firmě máme "full house" až do říjence 2021, ejchuchu! (Normální stav je, že vidím dopředu max 3-4měsíce.) ![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
my se teda dost potykame s prodluzovanim terminu od dodavatelu, neni karton, neni hlinik. v cine nejsou kontejnery. aktualni ceny na import z tama jsou cca double. A taky nejsou lidi, a pokud jsou, tak to je smutny pribeh..
Pravda vyděsí
Potvrzuji. Nám před 2 týdny čekal vlak s kontejnery snad 10 dnů na překládku na Evropské koleje. Importy (pouze lodě/vlaky/letadla) jsou více než 2x vyšší. "pouze na dvounásobek" to srovná pozemní část v Evropě, přístavní poplatky...
Uvidíme po čínském novém roce. Už jsem slyšel pár názorů, že to padne, ale...
V mém světě jsme aktuálně tak 30 - 50% přes loňské objemy. Na jednu stranu super, na druhou to nemá kdo zajišťovat a lidé už od listopadu stříhají metr do vánoc a doufají, že alespoň na štědrý večer vypnou telefony...
Uvidíme po čínském novém roce. Už jsem slyšel pár názorů, že to padne, ale...
V mém světě jsme aktuálně tak 30 - 50% přes loňské objemy. Na jednu stranu super, na druhou to nemá kdo zajišťovat a lidé už od listopadu stříhají metr do vánoc a doufají, že alespoň na štědrý večer vypnou telefony...
2.9T RWD
vlak se fakt nepovedl.. vim o tom velmi dlouho, ale vzdy dostalo prednost letadlo/lod a ted poprve, kdyz jsem neco poslal vlakem, tak ve finale katastrofa. Objednal jsem 20.10. a prijezd vlaku do Prahy je nakonec 13.12., poslat to lodi, tak to prijde do konce roku taky a cena by byla mene nez polovicni
Pravda vyděsí
Ty jo, dva roky sem to nedělal a fčíl semi napoprvé a bez zádrhelu (technického či s heslem a co já vím co ešče sa može popsuť) podařilo ve Frontpage přepsat sekci "kontakty" našeho webu (vymazat tamocuto toho kolegu co neska odešel do důchodu) a uploadnout to... ![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.