To je hezky dilemaharas píše:Tak už mi tam zbyla jen 370Z a Mustang 5.0 V8. Tak teď už jen najít pěkný kousek a projet se v tom, co mi lépe sedí. Díky za tipy.
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
Tmave seda 370z s oranzovym interierem byla dlouho muj sen.
To je hezky dilemaharas píše:Tak už mi tam zbyla jen 370Z a Mustang 5.0 V8. Tak teď už jen najít pěkný kousek a projet se v tom, co mi lépe sedí. Díky za tipy.
Takže proto jste si nakonec pořídil na hraní novou čtyřválcovou Supru?honziss píše: To je hezky dilema370z bych koupil kvuli proporcim (kratky, siroky) a rizeni. Mustanga bych koupil pro tu V8.
Tmave seda 370z s oranzovym interierem byla dlouho muj sen.
Nedávná recenze 370z nismo verze, obecně nic moc lichotivého.haras píše:Tak už mi tam zbyla jen 370Z a Mustang 5.0 V8. Tak teď už jen najít pěkný kousek a projet se v tom, co mi lépe sedí. Díky za tipy.
Neporidil jsem si ji na hrani, ale na praci, cca 40tkm/rok, mit misto na 3. auto na hrani, tak si poridim neco ale uuuuple jinyhoLachende Bestien píše:Takže proto jste si nakonec pořídil na hraní novou čtyřválcovou Supru?honziss píše: To je hezky dilema370z bych koupil kvuli proporcim (kratky, siroky) a rizeni. Mustanga bych koupil pro tu V8.
Tmave seda 370z s oranzovym interierem byla dlouho muj sen.![]()
Nedávná recenze 370z nismo verze, obecně nic moc lichotivého.haras píše:Tak už mi tam zbyla jen 370Z a Mustang 5.0 V8. Tak teď už jen najít pěkný kousek a projet se v tom, co mi lépe sedí. Díky za tipy.
V8 v Moose-tanku je jistě lákavá motorizace, ale to je tak všechno.
Já bych si ve vašem případě nejspíš vzal příklad z Honzisse a vzal třeba právě tu Supru.
to je častej příběh. Šetříš na dream káru a když ty prachy máš, tak koupíš soustruhM.Z. píše:Třeba bagr, jako já
Chválím!Jenyk píše:Měl jsem stejné dilema. Nakonec jsem se rozhodl pro Mustang GT 2015+ a koupil jsem si...Corvette. A to je úplně jiná liga. S Mustangem jsem to na okreskách kalil dost na hraně mne i auta. Tady to kalím na hraně své a auto se evidentně nudí.