Politický koutek
Re: Politický koutek
No rozhodně víc než 3,5 roku za útok s následkem smrti. Když soudce nevyužije ani horní hranici sazby, nemám k tomu slov. Zkus se zamyslet, kdyby ten mrtvý byl tvůj nejbližší příbuzný. Byl by jsi spokojen s trestem? A o tom to je, vidět za tím konkrétní osoby a osudy.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Existuje trest, který vynahradí smrt člověka? Pomohlo by 10 let?
Myslíš, že by v 27, po 10 letech kriminálu, vylezl lepší člověk než v tomto případě?
Myslíš, že by v 27, po 10 letech kriminálu, vylezl lepší člověk než v tomto případě?
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
neexistuje takový trest, resp. byl zrušený...
Ale dát 3,5 roku za tohle, je výsměch. Onen Lacina dostal za pokus o vraždu (což bylo hodně přitažené za vlasy) 8 let. Alespoň by v těch trestech měla být nějaká spravedlnost.
Ale dát 3,5 roku za tohle, je výsměch. Onen Lacina dostal za pokus o vraždu (což bylo hodně přitažené za vlasy) 8 let. Alespoň by v těch trestech měla být nějaká spravedlnost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevylezl by lepší. Ten člověk je zřejmě ztracený tak jako tak. Ale společnost tyhle lidi víc a víc toleruje. V tom je problém.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řB: Tak on dotyčný byl mladiství a vzhledem ke kvalifikaci mu hrozilo maximálně 5. Že je to špatně, na tom se shodnem.
Že je blbej jak kýbl bublin, to je v článku vysvětleno dost jasně:
A objektivně? Od určitý úrovně je kriminál přece nejen o trestu a snaze o převýchovu , ale taky o ochraně společnosti před dotyčným. Já se nechci potkávat na ulici s někým, kdo zabije člověka protože mu vynadá za to, že nemá na hubě hard, toho času snad i zákonem vyžadovaný... Na silnici se taky trestá následek, nikoliv reálný čin. Nevidím důvod, proč by v tomhle případě měla konstrukce "ale on ho zabít vlastně nechtěl" stačit.
Jerry: Březinu mám hrozně rád a chtěl bych ho vidět v čele ODS. Morální kredit i zkušenosti na to z mého pohledu má. Blbý je, že lidi s jeho názory jsou z principu nevolitelní
Že je blbej jak kýbl bublin, to je v článku vysvětleno dost jasně:
HM: Souhlasím s BOBem. Tohle vyrovnat nejde. Když si představím, že tátovi je taky dvaapadesát, ségře se před pár týdny narodilo dítě a pičus bude venku z kriminálu dost možná dřív než malej půjde druhej rok do školky... No, neměl bych z toho radost. Tolik k subjektivnímu volání po vyšším trestu.U soudu mimo jiné vypověděl, že „dnes by muže nepraštil, ale jen postrčil”. „Dosud nepochopil, že fyzická agrese vůči jiné osobě je naprosto nepřijatelná," poznamenala soudkyně.
A objektivně? Od určitý úrovně je kriminál přece nejen o trestu a snaze o převýchovu , ale taky o ochraně společnosti před dotyčným. Já se nechci potkávat na ulici s někým, kdo zabije člověka protože mu vynadá za to, že nemá na hubě hard, toho času snad i zákonem vyžadovaný... Na silnici se taky trestá následek, nikoliv reálný čin. Nevidím důvod, proč by v tomhle případě měla konstrukce "ale on ho zabít vlastně nechtěl" stačit.
Jerry: Březinu mám hrozně rád a chtěl bych ho vidět v čele ODS. Morální kredit i zkušenosti na to z mého pohledu má. Blbý je, že lidi s jeho názory jsou z principu nevolitelní
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan: pokud je cíl ochránit společnost, tak nevidím důvod ho pouštět. Resp. proč ho rovnou nezastřelit?
2.9T RWD
no já nechtěl bejt tak příkrej rovnou, ale když o tom už mluvíš...
Jakože by si to pozůstalí měli vyřídit v uzavřené místnosti bez kamer sami?