A mě se blbě spí, když jsem si půjčil pár mio na investiční nemovitostZástavní právo smluvní
…
k zajištění dluhů uvedených v článku 1. v definici "Zajištěné dluhy" Zástavní smlouvy až do úhrnné výše 6 250 000 000,- EUR …
Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Potřeboval jsem výpis z katastru nemovitostí od budovy, kterou máme v pronájmu. Ve výpisu našel:
2.9T RWD
Předpokládám, že je to souhrná zástava na více parků. Těch našich pár tisíc metrů nikoho moc nevytrhne.
2.9T RWD
Což mi připomělo, že se mám/chci kuknout taky do KN - banka mi na fabryku po zaplacení půjčky zástavní právo ještě nezrušila, co bych taky chtěl za těch pár dnů od zaplacení, že...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mi to ty poslední tři nuly hodilo na další řádek, přehlídl jsem je a říkal jsem si co plašíš, dyť to není tolik
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
O víkendu jsem vezl tchána a objevil HondaManův paradox.
Přestože z Prahy do FnO ještě nikdy nedorazil za 2:30 vč. tankování prý nikdy v životě nezažil delší cestu
Přestože z Prahy do FnO ještě nikdy nedorazil za 2:30 vč. tankování prý nikdy v životě nezažil delší cestu
2.9T RWD
- Lachende Bestien
- Letec
Pics or didn't happen.HondaMan píše:.... z Prahy do FnO ... za 2:30 vč. tankování...
Nevím co je na tom nepochopitelného. Neděle večer, dálnice okolo 200, okresky 100 - 180, obce max +20. 2:30 je cíl, který jde za nízkého provozu jezdit pravidelně. Foto nemám, ale že jsi to ty, tak 2 dříve postované.
2.9T RWD
Když tě nikde nezměřej, tak za mě ideální tempo jak neusnout.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).