Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od KoPP »

abych byl taky k tématu: rád se nechám přesvědčit, že je NS 100x větší vožeh než Brno :)

mimotéma to není nic zvláštního, stačí "blbé" mini ( s novým podovozkem se to přestalo chovat tak ďábelsky) a někoho povozit a spousta lidí z toho má zážitek, jen zvolit správnou trasu a konec konců dost lidí prožívalo i jízdy ve filckrstonu a nemyslím si, že by to bylo čirým strachem o život.

i nějaký ten pikolík z top gearu byl unesen veyronem. (každý máme něco všedního a existují i věci nevšední - atom??? )

editeček: Přemýšlím zpětně a je zase pravda, že celou dobu měl člověk pocit absolutního bezpečí, toho asfaltu, který byl kolem pro korekce čehokoliv špatně udělaného, ale i tak vedlo pár stop směr škarpa.

a vůbec cestou domů jsem si musel otevřít okýnka, abych měl pocit chladícího kola a přestal vyžadovat od naložené O1 zatáčení :D
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pokud je nevsednost dana strachem, neni to ono :) Musi to byt uchvatne a spoluejzdec se pritom nesmi bat, tedy alespon ne moc :)

Jinak samozrejme, nevsedni zazitky za volantem existuji pro kazdeho, jen pro me to musi byt cim dal vetsi hlouposti. Treba v posledni dobe mi prislo zajimave protahnout technickou okresku na mokru naplno s BMW 730d ;) To auto se tam neskutecne nehodilo, presto pozoruhodne dobre fungovalo; vodit v takovych podminkach dve tuny plechu bylo vskutku nevsedni :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

pJanda: Pak bych doporučil zkusit něco podobného s Grand Cherokee V8 Hemi - náhodou jsem s tím teď kousek jel, zkusil pár lehce rychlejších zatáček a je ten pocit je...zajímavý. ;) Tedy přinejmenším pro mě.

Sorry za OT.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tssss... jen počkej až v expertu zapomeneš, že tam máš jednu paletu lámaček a druhou řezaček :D

:D když se bavíme o strachu, tak tady jsem ho opravdu měl, nevěděl jsem zda z toho bude strom, převrácení, vyzutí... nakonec nic, ale parking na polňačce, procházka a následně spaní o pák km dále u známého.
Slow and serious
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

KoPP: posli cislo uctu, kam mam poslat penize za reklamu :D Me to dnes prislo dost tragicky, s tim patkem jsme to meli podobny a pulku dnesni noci jsem stravil s hlavou zaborenou v hajzlu :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

KoPP: a na tu NS by sis mel zajet klidne i s mini... brno je jak okruzni jizda parnikem po pryglu, NS mas jak pereje v kajaku :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kopp: o tom, že je NS několikrát větší vožeh než Brno nepochybuj. Ring je naprosto kouzelný, je to spíš taková 20km RZ. Kombinace minimálních únikových zón, slepých horizontů a výškového profilu s hrbolatým asfaltem nemá chybu :x .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tragédie to byla v každým případě jen jsem chtěl nechát doznání na Tobě :) ;)

o tom, že je NS výrazně akčnější nemám pochyb, o tom, že šlo být s danou technikou rychlejší také ne, ale pořád pro nás 100 koňové super svezení.

btw: Sauronova šikana :D :D :D
Slow and serious
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

KoPP: mame i spoelcne foto :D vypadame jako ghostriders :ymdevil:
Přílohy
ghostrider.jpg
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ta fotka mi pripomina stary pribeh z Mostu...

Ja: Bonde, vyfot nas prosim na trati... (podavam mu vlastni fotak)
Bond: Jasne, dej to sem.

Vysledek:
DSCN6895a.jpg
Talent ma ten chlapec, i na foceni ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Odpovědět