se musíš ptát ?Bond007 píše:V lete me zena nepusti
ajsr: jj jedu, ale az v nedeli
v neděli už to není na machrování
se musíš ptát ?Bond007 píše:V lete me zena nepusti
ajsr: jj jedu, ale az v nedeli
párkrát jsem osobně jel Sosnovou, párkárt se nechal povozit... tedy bych opravdu nehledal problém v něčem pomalejším, ale klikatějším.pjanda píše:KoPP: Jestli Vas takto zatizi Brno + Z4, tak na Nordschleife radeji nejezdete, nebo zacnete posilovat Na Brno je Z4 slaba a ten okruh je tak "plochy" a vyzpytatelny, ze to je to opravdu nic ve srovnani s tim, co lze zazit na po vsech strankach zajimavejsi NS. A to i v Z4, na NS slaba neni
Madel se drží děcka. chlap to udrží na nohách... nebudu Kubovi prasit auto. mám úctu k cizímu majetku zafixovanou více než ke svému. - madlo samozřejmě mámpjanda píše:To musel byt patek, kdyz Vam to vydrzelo az do nedele
Jinak o adekvatne silnych rukou svedci jen to, ze si s sebou domu odnesete madlo ze dveri - mate?
edit2: také možná trochu dolehlo očekávání totálního klidného svezení vs ne až tak akční, ale pořád zajímavá realita, shrnuto podtrženo pro mě krásná a nevšední (akční) neděle. Druhá sada byla i jízdně zajímavá, několikrát jsem byl přesvědčen, že se nejedná o náhodné pojíždění, ale o slušně zvládnutou techniku. Jednou mírně přehnaný nájezd, s krátkým sunutím přídě, ale v pořádku spraveno, celkově mi bylo ovládání jezdidla po srsti. Žádne skopičiny a pěkné čitelné reakce, pár zatáček bych si vyzkoušel jinak, úplně mi neseděly, ale Bondoj tam asi nejel prvně a věděl... párkrát bych se dovedl do úzkých s nájezdem do následující zatáčky - byl bych na špatné straně.pjanda píše:KoPP: Jestli Vas takto zatizi Brno + Z4, tak na Nordschleife radeji nejezdete, nebo zacnete posilovat Na Brno je Z4 slaba a ten okruh je tak "plochy" a vyzpytatelny, ze to je to opravdu nic ve srovnani s tim, co lze zazit na po vsech strankach zajimavejsi NS. A to i v Z4, na NS slaba neni