Porsche - vse o sportovnich modelech

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
d1.8t
Letec

Re: Porsche - vse o sportovnich modelech

Příspěvek od d1.8t »

Mě by ukrutně vadilo mít v garáži dělo a plácat se tisíce kilometrů něčím co nejede, nedrží, smrdí, atd., atd. :)
RWD
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak já bych si kombinaci O2 TDI plus něco splašeného uměl moc dobře představit. To že je starý boxster jen jako kábro je pěkně na sviňu, protože cenovky rozumné, váha a ... snad dokonalé.
Slow and serious
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

pjanda píše:Kdyby se nekomu zachtelo jednoho jeste bezpochyby sportovniho Porsche, pak muze sahnout po Black Edition Caymanu S.

http://www.autoforum.cz/predstaveni/por ... rnych-koni

Jsou to docela sympaticke edice vzhledem ke stavu dnesniho automobilismu ;) Ale i vazne - za ty penize je Cayman s 330 konmi a nejak unosnou vybavou docela zajimava volba.
ten je :x tak je vidět, že se pár koní Kájovi přidat může, třeba se dožije i 350k :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

d1.8t píše:Přehlédl jste požadavek na rwd. Takže vypadává TT, Alfa a všechny HH. Kromě 130i, ovšem :x . Další požadavek na malé a lehké dle mého nesplňují Crosfire, AMG, Nissan a wanklu se bojim.

Ono 1295kg pohotovostní hmotnosti psaných u Boxtera S je už dneska těžko dosažitelnou metou.
Pravděpodobně jenom vymejšlim blbosti a 130i je nejracionálnější volba. Na druhou stranu je dobrý mít nachystaný varianty. :D
Opravdu jsem prehledl :) A co 350/370Z? Na mne je to sice prilis mnoho "show" na prilis malo "go", ale spatne auto to neni a podminky myslim splnuje.

Boxtser je samozrejme o ligu vys, je to proste Porsche, jen bohuzel bez strechy...

Kazdopadne se 130i neslapnete vedle. Za obycejne auto ji muze prohlasit jen ten, kdo sleduje vzhled a ne funkci. Jizda se 130i je docela neobycejna a to by i u vikendoveho auta melo byt to podstatne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Deli píše:ten je :x tak je vidět, že se pár koní Kájovi přidat může, třeba se dožije i 350k :)
To uz asi ne, ted maji krom 911 i dalsi limit - Cayman R :) Tezko ho prekonaji silnejsi "obycejnym" modelem...

Ale 330 koni uz by mohlo pusobit lepe, ale chce to zkusit. Nekdo by si to mel koupit a rici ;)
Skanz3n
PalaS
Řidič začátečník

Příspěvek od PalaS »

Tak ja ho kúpim a potom poreferujem až na to budem mať :)
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

pjanda píše:
Kazdopadne se 130i neslapnete vedle. Za obycejne auto ji muze prohlasit jen ten, kdo sleduje vzhled a ne funkci. Jizda se 130i je docela neobycejna a to by i u vikendoveho auta melo byt to podstatne...
Necetl sem vsechno, ale pokud vim tak nikdo se nezminoval o tom, ze 130i je obycejny auto v kontextu jizdnich vlastnosti, tam je bezpochyb skvela ... Nicmene se mi zda jako opravdu zvlastni volba pro vikendovku. Takove auto by melo rozpumpovat srdce uz pri pohledu, alespon ja to tak citim. Jo brat to jako daila karu tak to je 130 urcite super, nebudi pozornost zavistivcu a clovek se nemusi bat. Hlavni vyhodu 130 vidim v tom, ze by se mohla dat sehnat nejlevneji ze vsech aut. A to mam bmw fakt rad a 130 bych bral radsi nez 330 nebo 530 pokud by mi nekdo dal na vyber :). btw prijemny starosti premyslet o koupi auta tohoto razeni :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Vroom: Ja to chapu, ale auto je pro me krasne, pokud se s nim krasne jezdi :) Nepotrebuji, aby delalo dojem na okoli, potrebuji, aby delalo dojem na me a to tim spise u vikendovky, coz je auto jen na jezdeni. Proto se na vec nechci ani trochu divat skrze vzhled a image.

Ja sam jsem mel 130i jako takovou vikendovku, se kterou jsem i mohl udelat vikend i pres tyden ;) I to ma sve kouzlo...
Skanz3n
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

To sme si nerozumeli me je fuk co na auto okoli, ale u 130i toho tolik necitim jako napr u s2000, z4. Me se strasne libi z3coupe coz se tipuju skoro nikomu nelibi, ale me se zda jako nejlepsi bmw vsech dob :) napr caterham se mi zda taky krasnej :)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Myslím, že zrovna Z3C se tady líbí snad všem... :-)
Odpovědět