Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
acer.t
Moderátor

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od acer.t »

Bond007 píše:V lete me zena nepusti :( :D
ajsr: jj jedu, ale az v nedeli
se musíš ptát ? :D

v neděli už to není na machrování :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

v so uz mam nejaky program :) aspon budu mit vic prostoru, kdyz uz tam nebudou takovy ti amchyrci co se prijeli jen predvest
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

asi budu muset opravit pár věcí v profilu... pokud pujdou věci jak jdou, tak nikdy nebudu rychlejší než bond :)

druhák: Nikdy jsem se takto nezamokřil na sedadle spolujezdce, párkrát strachem, ale nikdy ne poctivou dřinou ala dělání pavouka :D
Slow and serious
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

si mu dělal závaží? :D
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

ne, poctivýho pavouka... btw: volant i pro spolujezdce by byl bezva, alespon by o kus mín lítal :D

edit: Do klubu Alfrede :D
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Jestli Vas takto zatizi Brno + Z4, tak na Nordschleife radeji nejezdete, nebo zacnete posilovat ;) Na Brno je Z4 slaba a ten okruh je tak "plochy" a vyzpytatelny, ze to je to opravdu nic ve srovnani s tim, co lze zazit na po vsech strankach zajimavejsi NS. A to i v Z4, na NS slaba neni :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pjanda píše:KoPP: Jestli Vas takto zatizi Brno + Z4, tak na Nordschleife radeji nejezdete, nebo zacnete posilovat ;) Na Brno je Z4 slaba a ten okruh je tak "plochy" a vyzpytatelny, ze to je to opravdu nic ve srovnani s tim, co lze zazit na po vsech strankach zajimavejsi NS. A to i v Z4, na NS slaba neni :)
párkrát jsem osobně jel Sosnovou, párkárt se nechal povozit... tedy bych opravdu nehledal problém v něčem pomalejším, ale klikatějším.

druhá věc je, nechat se čistě vozit delší dobu, opravdu chybí kormidlo, kterého by se člověk chytil (další věc je výrazný pátek :D ).
kombinace pekelná, nějak tragicky se to neneslo, ale byla by nepravda říct, že jsem měl suchá záda :)

edit: posilovat netřeba, mám ruce jako svěrák, krk jako soustruh, a všeobecně záběr trakčního motoru... :D
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

To musel byt patek, kdyz Vam to vydrzelo az do nedele ;)

Jinak o adekvatne silnych rukou svedci jen to, ze si s sebou domu odnesete madlo ze dveri - mate? :)
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pjanda píše:To musel byt patek, kdyz Vam to vydrzelo az do nedele ;)

Jinak o adekvatne silnych rukou svedci jen to, ze si s sebou domu odnesete madlo ze dveri - mate? :)
Madel se drží děcka. chlap to udrží na nohách... nebudu Kubovi prasit auto. mám úctu k cizímu majetku zafixovanou více než ke svému. - madlo samozřejmě mám :D
pjanda píše:KoPP: Jestli Vas takto zatizi Brno + Z4, tak na Nordschleife radeji nejezdete, nebo zacnete posilovat ;) Na Brno je Z4 slaba a ten okruh je tak "plochy" a vyzpytatelny, ze to je to opravdu nic ve srovnani s tim, co lze zazit na po vsech strankach zajimavejsi NS. A to i v Z4, na NS slaba neni :)
edit2: také možná trochu dolehlo očekávání totálního klidného svezení vs ne až tak akční, ale pořád zajímavá realita, shrnuto podtrženo pro mě krásná a nevšední (akční) neděle. Druhá sada byla i jízdně zajímavá, několikrát jsem byl přesvědčen, že se nejedná o náhodné pojíždění, ale o slušně zvládnutou techniku. Jednou mírně přehnaný nájezd, s krátkým sunutím přídě, ale v pořádku spraveno, celkově mi bylo ovládání jezdidla po srsti. Žádne skopičiny a pěkné čitelné reakce, pár zatáček bych si vyzkoušel jinak, úplně mi neseděly, ale Bondoj tam asi nejel prvně a věděl... párkrát bych se dovedl do úzkých s nájezdem do následující zatáčky - byl bych na špatné straně.

shrnuto-podtrženo si myslím, že by to byl zážitek pro hromadu lidí, jen by to tady hromada nepřiznala. Už jen zvukání motoru je jedním slovem boží. A nebudem si nic říkat, meziplynovat takto v plných brzdách bych chtěl umět taky, do řekněme 70-80% brzd nemám problém, ale dále, když brzdu opravdu zašlapávám, tak jsem hodně nepřesný (stovky otáček vedle).

a vůbec pro nás, lidi, co honíme, co nejostřejší zatáčky je 350 HP pořád ukrutně hodně, obvzvláště v něčem, co umí každého koně prodat do pocitů.
Pro Vás třeba nuda, pro mě nevšední, a řeknu rovnou i výjmečné svezení. :)
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Ale ne, ja tomu rozumim, mne uz bohuzel podobne veci zevsednely... Chapu to i z Vaseho pohledu, prakticky kazdy, koho nekde svezu, trebaze nijak zvlast ostrym tempem v nijak zvlast ostrem aute to vnima o dost jinak nez ja. Zrovna Brno mi prislo byt ukrutne nudne v cemkoli jsem tam byl.

Holt kazdy ma svou rutinu. Ale abychom byli k tematu - Nordschleife me zatim neomrzela :)
Skanz3n
Odpovědět