Volant vibruje od 120km/h výš
Re: Volant vibruje od 120km/h výš
Pick: Aha, takže při větší úhlové rychlosti se kolo sice netočí rychleji, ale otočí se vícekrát. Už tomu rozumím...
ja to eště pardní vydržim pak jsem domluveny s kolegou co ma stejny auto a dame kola na jeho auto a vyzkoušim a pak se uvidi dam vam pak vědět jinak kolega ma pravdu ale plati to jen pro disk ne pro kolo jako celek
black: která pravda platí pro disk ?
Jinak co jsem měl kdy na všech autech problémy s vibracemi volantu, vždy byl problém v kolech samotných. Nikdy nebylo na vině zavěšení, tlumiče, silentbloky apod. Samozřejmě s výjimkou křivých kotoučů které ale vibrují jen při brzdění, to je samostatná kapitola
Jinak co jsem měl kdy na všech autech problémy s vibracemi volantu, vždy byl problém v kolech samotných. Nikdy nebylo na vině zavěšení, tlumiče, silentbloky apod. Samozřejmě s výjimkou křivých kotoučů které ale vibrují jen při brzdění, to je samostatná kapitola
já sice jednou zažil, ale není to úplně standard. prasklá manžeta na poloose, přes kterou vytékal olej z převodovky a difu a následné přidření unašeče na poloose. vibrace v cca 70kmh při zrychlování či zpomalováni motorem. dojelo to do barcelony a zpět a doma se to pak rozpadlo úplně
Pravda vyděsí
Ja som mal problem s vibraciami a kolesami to nebolo. Skusal som 3 sady a triaslo stale. Ale neprisiel som na to, cim to bolo, stihol som ho predat.Vana píše:black: která pravda platí pro disk ?
Na mercedesoch to casto robi aj tlmic riadenia.
Měl jsem stejný problém. Daval jsem.prevazit kola a stale vibrace pri rychlosti 100 a vice. Problém byl v nesprávném průměru vymezovacich kroužků v disku kol. Byly sirsi než naba na brzdovem kotouči.
Na Zafiře OPC mi to dělaly kulové čepy, trápil jsem se s vyvažováním kol, měnil servisy a nakonec taková blbost, která se řešila až při nezávislé servisní prohlídce, kdy jsem na vibrace už rezignoval, bylo to příjemné zjištění
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3