Uz som tu dlho neotravoval s nejakym potencialnym nakupom, no s prichodom snehulaka c.2 vznikla mensia dilema ako vyriesit potrebu 2 aut (takmer) na vsetko.
Zakladne poziadavky:
Budget cca 35 tisic € na obe
Jedno musi byt manual, jedno musi byt automat.
Jedno musi odviezt 3 dospelych a 2 kinderka v sedackach + bagaz, relativne rychle, minimalne 200 koni, tiche, pohodlne...
VAG vyhodou ale nie podmienkou
4x4 vyhodou ale nie podmienkou
Fun factor su body k dobru
To druhe staci ze odvezie 2 dospelych a 2 kinderka ine obmedzenia nema
A tu su varianty ku ktorym som sa zatial dopracoval
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
1) VW T6 Multivan 2.0 BiTDI 4Motion a manual (cca 30000€)+ Ibiza (2009-2016) s DSG (cca 5000€)
- Multak ma pre mna urcite kuzlo, miesta plna prdel, len tej rychlosti moc nepobral, ale na dialnicne lety BA-BJ to staci
- Ibiza bude fajn na behacky po meste pre pritulku
2) VW Sharan 2.0 TSI DSG (cca 20000€) + GT86/BRZ (cca 15000€)
- Sharan pojde sakra lepsie jak Multak a miesta asi tak akurat, a myslim, ze by ho aj pritulka mohla ukocitrovat...len bych nerad aby to zralo o moc viac jak A4, netusi niekto? Skoda ze to neni 4MOT...
- Vsetci vieme vo co go a ja bych si konecne splnil sen
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
3) na vsetko sa vysrat, nechat si terajsiu A4, dokupit k tomu nejakeho e-Golfa a svokre celorocnu permanentku na vlak
![Hi hi hi ;))](./images/smilies/71.gif)
- do A4 sa ako tak naskladame s kinderkami, ale svokru uz neni kam dat
- e-Golf beriem na milost ako jedinu elektricku, zaroven je to automat, maximalne bezudrzbove a ked bude barak tak s nabijanim neni problem a pritulka viac jak 100km za den urcite nenabeha...
- svokru mam ale rad a je velka pomoc pri prckoch tak bych sa jej nerad zbavoval
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Staci ked mi tu napisete cislo "spravnej" odpovede, alebo mi kludne vymyslite inu variantu, ktoru by ste za tejto situacie volili
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Diky