Politický koutek
Re: Politický koutek
Když ona těch prostých venkovanů je tak nějak furt většina
Mimochodem, zrovna TOPka a třídní boj... Jejich povýšená filozofie ve smyslu "my z Prahe to tady děláme dobře, jenom ty nedovzdělaný blbeči z venkova, co volí Babiše a Okamuru nám to pořád kazí" z nich ještě rok zpátky byla cítit na sto honů. A k žádným velkým personálním změnám nedošlo.
Mimochodem, zrovna TOPka a třídní boj... Jejich povýšená filozofie ve smyslu "my z Prahe to tady děláme dobře, jenom ty nedovzdělaný blbeči z venkova, co volí Babiše a Okamuru nám to pořád kazí" z nich ještě rok zpátky byla cítit na sto honů. A k žádným velkým personálním změnám nedošlo.
Naposledy upravil(a) Stepan dne pát 13 lis 11:39, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mně osobně Topol (v telce) chybí....
Btw, bude kandidovat po Zemákovi?
Btw, bude kandidovat po Zemákovi?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To podle mě ještě neví nikdo. Ale tomu Středulovi bych se nedivil.
Dát do jedný věty slova jako hodnoty a Kalousek - to je něco jako napsat v jedný větě leader a Fiala .
Ad. Fiala: je to tak rok, co jsem se o Fialovy bavil se známým z MUNI o jeho působení tam - říkal, že si na univerzitě všichni oddechly, když odešel do Prahy. A ještě říkal něco o tom, že z Brna do Prahy nikdy nepřišlo nic dobrýho.
Ad. Fiala: je to tak rok, co jsem se o Fialovy bavil se známým z MUNI o jeho působení tam - říkal, že si na univerzitě všichni oddechly, když odešel do Prahy. A ještě říkal něco o tom, že z Brna do Prahy nikdy nepřišlo nic dobrýho.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
http://blog.aktualne.cz/blogy/jana-mala ... emid=38186
Jezus to je taková snuska polopravd, lží a ideologickych žvástů. Roztomilý prostě. Kdyby to nemyslela vážně.
Jezus to je taková snuska polopravd, lží a ideologickych žvástů. Roztomilý prostě. Kdyby to nemyslela vážně.
- GeneHawkins
- Letec
Jako že ty máš známý na univerzitě, jo?jarka píše:Dát do jedný věty slova jako hodnoty a Kalousek - to je něco jako napsat v jedný větě leader a Fiala .
Svět je malej, no .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nn, on ti v tý citace našel nějaký gram. chyby, na jejich základě usoudil, že seš debil a s někým z univerzity se můžeš znát jenom protože mu maximálně ráno na vrátnici pípáš kartičku.
- GeneHawkins
- Letec
líp bych to nenapsal!
Já si Teda nemyslím, že je to validní teorie, ale dovysvetlim rád