Zdroj?řidičBOB píše:Vakcína ještě ani není pořádně na světě a mrdky už spekulují, že kdo se nenechá naočkovat, bude občan 2. kategorie. To by Hitler jásal!
Koronavirus
Re: Koronavirus
Otázky - asi pojedeme instalovat na Slovensko, pro vstup tam je třeba PCR test ne starší 72hod:
1. Jakým způsobem dostanu po testu "papír" s negativním výsledkem - to si pro něj musím znova zajet na odběrové místo nebo posílají mailem?
2. Je to (poplatek za PCR test samoplátce = asi 16set nebo kolik) daňově uznatelný náklad?
3. Kuntrolujou to SK PaChové nebo někdo, dyž uvidí auto s CZ RZ?
1. Jakým způsobem dostanu po testu "papír" s negativním výsledkem - to si pro něj musím znova zajet na odběrové místo nebo posílají mailem?
2. Je to (poplatek za PCR test samoplátce = asi 16set nebo kolik) daňově uznatelný náklad?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
1. Ja na testech byl a dostali jsem výsledky mailempavproch píše:Otázky - asi pojedeme instalovat na Slovensko, pro vstup tam je třeba PCR test ne starší 72hod:
2. netuším, ale snad ano
3. nevím
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Několikrát jsme jeli na SK náklaďákem a ačkoliv ve zprávách avízovali nepropustné kontroly, tak na čáře ani noha.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Včera to říkali ve zprávách, že se o tom uvažuje, jako o jedné z možností.katana25 píše:Zdroj?řidičBOB píše:Vakcína ještě ani není pořádně na světě a mrdky už spekulují, že kdo se nenechá naočkovat, bude občan 2. kategorie. To by Hitler jásal!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Můžeš upřesnit v kterých, na čem? Přiznám se, že se mi nechce prolézat archiv všech tv. Díky.
Na Nově něco takovýho zaznělo. Zvlášť se mi líbí to "dobrovolný" testování na Slovensku.
Na Nově něco takovýho zaznělo. Zvlášť se mi líbí to "dobrovolný" testování na Slovensku.
V auparku na vstupe stoji SBS s bezdotykovym teplomerom
"dobry den zmerame vam teplotu, ruka staci"
vystriem ruku, nieco na nej zmera(asi hodinky), ukaze mu to 31,x°C
"dobre, mozte ist"
Rozkaz znel jasne: merat teplotu!
"dobry den zmerame vam teplotu, ruka staci"
vystriem ruku, nieco na nej zmera(asi hodinky), ukaze mu to 31,x°C
"dobre, mozte ist"
Rozkaz znel jasne: merat teplotu!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Netuším...mám TV jako kulisu, ale nekoukám na to. Ale Nova je možná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time