Onboard videa
Re: Onboard videa
To bych do blondýny neřekl. Že je většina hloupejch je známý, ale že by byly agresivní?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
navic v takovym miste . .
no na videu sem vyhodil zvuk, ale brzdy sly natvrdo, abs mlatilo jak drak. Veci ze sedadel se schovaly pod palubovku, vzadu se mi vsecko srovnalo ke kabine , Jeste ze sem jel prazdnej, mit tam par metraku, brzdilo by se hur. Jeste se pica rozcilovala, ze na ni troubim . .
no na videu sem vyhodil zvuk, ale brzdy sly natvrdo, abs mlatilo jak drak. Veci ze sedadel se schovaly pod palubovku, vzadu se mi vsecko srovnalo ke kabine , Jeste ze sem jel prazdnej, mit tam par metraku, brzdilo by se hur. Jeste se pica rozcilovala, ze na ni troubim . .
Byla alespoň dobrá? Že bys jí po zásluze potrestalPeTr7650 píše:Jeste se pica rozcilovala, ze na ni troubim . .
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
to byl takovej fofr, ze ani nevim . .Weeper píše: Byla alespoň dobrá? Že bys jí po zásluze potrestal
Moc pekny. Pan ridic
zrcátka, nakreslený pruhy. ach jo.
ať žije prevence nehod - na dálnici snížená rychlost na 60, stažení do pravého pruhu a důvod? policejní kontrola
křižovatka s detekcí průjezdu na červenou. jsem zvědav, zda to systém vyhodnotí jako projetí červené (podotýkám, že dle pravidel při odbočování vlevo mohu najet do křižovatky bez toho, abych mohl bezpečně pokračovat) stačí zkouknout začátek, celý jsem si to uložil pro případ event. modré obálky
ať žije prevence nehod - na dálnici snížená rychlost na 60, stažení do pravého pruhu a důvod? policejní kontrola
křižovatka s detekcí průjezdu na červenou. jsem zvědav, zda to systém vyhodnotí jako projetí červené (podotýkám, že dle pravidel při odbočování vlevo mohu najet do křižovatky bez toho, abych mohl bezpečně pokračovat) stačí zkouknout začátek, celý jsem si to uložil pro případ event. modré obálky
Tohle je největší zvěrstvo a vůbec nechápu, jak je to možný. Tomu by snad i sami rozumní fízlové měli chtít zamezit, vždyť to jde přímo proti tomu čeho se mají snažit dosáhnoutferdinand píše: ať žije prevence nehod - na dálnici snížená rychlost na 60, stažení do pravého pruhu a důvod? policejní kontrola