Zkušenosti s xxxxxxxxxxxx

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
roll
Adept autoškoly

Zkušenosti s xxxxxxxxxxxx

Příspěvek od roll »

Zdravím, vybírám nějaké přibližovadlo převážně na dálnici a zalíbil se mi Fiat Croma 110kW (netrvám přímo na tomhle autě).
Našel jsem zajímavou nabídku na zmíněném serveru, kde k některým autům nabízí tříletou záruku. Zajímalo by mě, jestli už jste tam někdo nakoupil a hlavně jestli už jste záruku na něco využili. Aby to nebylo klasické "na tohle zrovna se to nevstahuje". Je tam totiž známá převodovka M32, která umí zlobit, výřivé klapky, turbo a jiné, kde by se oprava mohla prodražit.

Díky za odpovědi a doufám, že jsem trefil správné fórum
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 05 lis 09:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp- : ešče raz a BANán!
roll
Adept autoškoly

Re: Zkušenosti s xxxxxxxxxxxx

Příspěvek od roll »

Z nějakého důvodu byla zcenzurována stránka, o které jsem se chtěl dozvědět. Zkusím to napsat znova a případně můžete smazat celé vlákno, protože to pro mě jinak nemá cenu, když se chci dozvědět o konkrétním bazaru. Jedná se o xxxxxxxxxxxxxxx
Nejde mi teď přímo o volbu auta, ale hlavně jak řeší záruku. Snad je to pochopitelné
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tvoje příspěvky považuji za pokus o (neplacenou) reklamu. Takových už tu byly mraky. Sorry.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Tenhle konkrétní lakomý tajný reKLAMní agent se specializací na fóra už byl celkem rafinovaný, ale stejně podlehl bystrému oku a tvrdé ruce hlavního bananizéra. :-bd
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Já se pouze snažil získat informace o té stránce a jejich službách. Jako reklamu bych bral, kdybych je tu nějak vychvaloval, nebo i bezdůvodně zmíňoval, ale tohle není můj případ. Vždyť tam i jasně zmiňuji, že by mohlo jít o "podvodníky" a právě proto se na ně ptám. Na netu jsem našel pouze pár recenzí, které by právě mohly být reklamní.

Nevím jací agenti tady působí, ale asi půjdou vyhledat a zablokovat podle IP, to každopádně není můj problém.

Mrzí mě, že se tady člověk kvůli takovým nemůže ani normálně zeptat (a následně tam třeba nakoupit a naletět), jenom proto že to admin bere jako reklamu...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Když sem někdo přijde "nový" a hned v prvním příspěvku dá web odkaz na konkrétní bazar, to je více než podezřelé. Až budeš míst stovky až tisíce (nepodezřelých) příspěvků a zeptáš se na konkrétní bazar, dotaz tady nechám a možná se dočkáš i odpovědi.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Tak dávám se odkaz na konkrétní bazar, protože mě prostě zaujala jejich nabídka, kde mi dají tříletou záruku u desetiletého auta v ceně kolem 100k, které ještě není žádný vrchol spolehlivosti a díly nejsou nejlevnější. A protože jim nevěřím, tak jsem se, já bláhový, opovážil zeptat na fóru o autech.

A taky jsem rád, že se hned ukázala čecháčkovská radost z tvrdého trestu za nedorozumění. "Chovej se k druhým tak, jak si přeješ, aby se druzí chovali k tobě." Že? :)

Asi tě nepřesvědčím, tak to tu asi zamkni...
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Pokud existuje sebevražedný bazar ,který dá na auto za 100litrů záruku na tři roky,jak říkáš,tak to by si fakt zasloužilo zveřejnit,nejlépe na Nově v hlavních zprávách apod. :-) Někdy stačí vzít rozum do hrsti a nikde se moc neptat.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

U neznámého anonymního přispěvatele je šance na upřímnost nebo faleš cca 1:1.
Z jakého důvodu jste se nejprve neinformoval na detaily záruky na prodávaná auta v bazaru samotném, asi proto, že jejich proklamacím o záruce a priori nevěříte?
Takže pak "logicky" vznášíte dotaz na libovolném populárním fóru o autech, kde hned v prvním příspěvku vkládáte konkrétní odkaz na prodejce? Jde o vaši první zkušenost s pravidly internetových diskusních fór?
A vaše představa o "čecháčkovské radosti" z "tvrdého trestu" je mylná, protože nejsem čecháček, a jak jste přišel na to, že někdo může cítit radost ze smazání odkazu na dle vašich vlastních slov potenciálně nedůvěryhodný autobazar (opravdu surový a brutální "trest", že chudinko), je velmi obtížně pochopitelné.
970ka píše:... Někdy stačí vzít rozum do hrsti a nikde se moc neptat.
;)
roll
Adept autoškoly

Příspěvek od roll »

Tak zrovna u tohohle auta inzerovali, že je po servisu v ceně 80k - prý doložitelné fakturou z česka (ceny dílů, které se měnily jsem napočítal asi na 40k u nejlevnějšího obchodu + práce), takže bych předpokládal, že tomu konrétnímu autu prostě věří. Jinak tam je záruka až u značně dražších aut.
A taky proč by někdo nemohl konečně založit autobazar na tom, že bude prodávat kvalitní auta a dá ně ně záruku? Všechny bazary snad nemusí být šmejdů, kteří ze dvou boraček udělají jedno zánovní auto po doktorovi.

Forum je od toho, aby se lidi ptali, takže někdy je možná lepší nepsát blbost za každou cenu, jenom abych se vyjádřil.

O upřímnosti jste si to právě vycucal z prstu, to neberu jako validní argument.
To se jako mám autbazaru ptát, jestli mi jejich záruku schválně neuznají? Aha...
Dotaz jsem položil dle pravidel v nejlepší víře. O neplacenou (ani žádnou jinou) reklamu se prostě nejdená. Prostě jsem si hledal recenze na ten konrétní bazar, protože na netu nejsou a hledal jsem nějaké forum, kde by bylo dost lidí a nebylo by to offtopic.
Z vaší reakce radost jasně vyplívá a v česku je pro některé jedince typické, že se chovají právě takto. Jestli jste z moravy, nebo odjinud je nepodstatné - je to část České republiky.
Pokud by bazar byl opravdu špatný, tak by se tu snad našel někdo, kdo by nám o tom mohl povědět. Namísto toho se tu člověk dočká jenom sody.
Odpovědět