Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Mz : však to je jak Porsche
Mi se to taky líbí, Teda spíš mi to nevadí tolik jako standard. Tak ještě aby to nestalo nesmysl.
Mi se to taky líbí, Teda spíš mi to nevadí tolik jako standard. Tak ještě aby to nestalo nesmysl.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo Golf, Tiguan aj Arteon to maju...zadny diff s dvomi spojkami ala FoFo RS III...pavproch píše:Tady na AF.cz sem v dnešním článku o novém Golfu VIII R o tom nenašel ani slovo, ale u konkurence píšou, že bude mít vektorování Mk.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Exteriér vem čert. Hlavní problém nového Golfu a vlastně i Leonu a OIV je ergonomicky tragický kokpit. Pro mě osobně jedna z nejdůležitějších vlastností auta. Holt 'pokrok' za každou cenu...ctrl_j píše:Osma gen. si me designem fakt neziska. Ani jako eR
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Stejný systém používa i Evoque nebo Insignia. Chzápu ale že FoFoRS zní lépe. V Insignii funguje a i bez drift modu jde odjíždět z kruháků dveřma napřed nebo se jen tak sklouznout. Na druhou stranu se mi už 2x odpojil a odmítal se připojit. Jednou při divočejší jízdě po zasněžené okresce a podruhé při poklidné ale rychlé jízdě na dálnici.Stepan píše:Arteon s drift modem?
2.9T RWD
To je zajímavý, by mě nenapadlo
Ještě k tomu označení na zadku u Golfa -> Tam hlavně nějak nevidím to "R", spíš to vypadá jak nějakej čínskej znak. To je trošku škoda
Ještě k tomu označení na zadku u Golfa -> Tam hlavně nějak nevidím to "R", spíš to vypadá jak nějakej čínskej znak. To je trošku škoda
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bavime sa tu o VW...od drift modu to bude mat setsakramensky dalekoStepan píše:Arteon s drift modem?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jop, to uz sem kritizoval ve vlakne O4.Z3 píše:Exteriér vem čert. Hlavní problém nového Golfu a vlastně i Leonu a OIV je ergonomicky tragický kokpit. Pro mě osobně jedna z nejdůležitějších vlastností auta. Holt 'pokrok' za každou cenu...ctrl_j píše:Osma gen. si me designem fakt neziska. Ani jako eR
Tyhle napisy sly drive neobjednat, no ted uz jedine s. Takze pak rucne dolu no.M.Z. píše:Asi bych s Golfem problém neměl, docela se mi to líbí.
Jen se mi moc nezamlouvá označení modelu na 5. dveřích, vypadá to uprostřed docela nepatřičně.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Trochu změním téma - netušíte někdo, kdy uvolní VW aktualizace map pro Discover Media? Ty poslední mapy už jsou skoro rok starý a pro Discover Pro někdy tuším v létě nový mapy byly. Kde to vázne?
Jaký je váš názor na nový Golf R? Mně osobně se to opravdu líbí!
https://therobsway.com/reviews/volkswag ... drift-car/
https://therobsway.com/reviews/volkswag ... drift-car/