Koronavirus
Re: Koronavirus
Očekávám to u nás každym dnempavproch píše:Chjo no, tak už to zasáhlo i mou firmu, no... jeden kolega byl týden doma v dobrovolné karanténě (uff, ešče že tak), bo sa předtím potkal s nakaženým a .... jo, už je pozitif taky, chyt to vod něj. A druhý kolega je doma v nařízené karanténě, bo jeho paní je pozitif.... tak, kdo bude další?
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U nás zatím krom mě a kolegy nikdo. Nebo možná ano, ale nevědí o tom.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Po včerejšku už 2 osoby z širšího okolí zemřeli. Tím myslím, že jsem je znal osobně. Jedna osoba 68 let, druhá 72 let. Neznal jsem jejich detailní zdravotní problémy, pokud nějaké měli, ale na první dobrou to rozhodně nebyli lidé těsně před smrtí. Naopak normálně fungovali, v rámci rodiny i společensky. R.I.P.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Upřímnou soustrast.
Přidám svou zkušenost - osobně jsem znal člověka ve věku 70+, který den před svou smrtí (pravděpodobně ve spánku) kácel motorovkou stromy v lese a zpracovával je na palivové dříví. Též neznám jeho anamnézu, respektive míru nevratného opotřebení důležitých tělních systémů a orgánů, ale v životě bych nečekal jeho odchod z hmotného těla den poté, co jsem ho viděl věnovat se namáhavé práci v lese.
Že bych z jeho skonu retroaktivně obvinil nejhoršího neviditelného nanovraha na světě?
Přidám svou zkušenost - osobně jsem znal člověka ve věku 70+, který den před svou smrtí (pravděpodobně ve spánku) kácel motorovkou stromy v lese a zpracovával je na palivové dříví. Též neznám jeho anamnézu, respektive míru nevratného opotřebení důležitých tělních systémů a orgánů, ale v životě bych nečekal jeho odchod z hmotného těla den poté, co jsem ho viděl věnovat se namáhavé práci v lese.
Že bych z jeho skonu retroaktivně obvinil nejhoršího neviditelného nanovraha na světě?
Tvoje příspěvky fakt nechápu. Dával jsem to do vlákna o koronaviru, protože dotyční onemocněli infekcí koronaviru a zemřeli. Tak to sem patří. Tvůj příspěvek by možná pasoval do vlákna o nenadálém úmrtí ve spánku. Proč ho dáváš sem nechápu. Ale ty furt mícháš páté přes deváté.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Jde o celou řadu známých i neznámých proměnných vyplývajících hlavně z dlouhodobého nastavení mysli, převládajících vzorců chování a emočního prožívání daného jedince a vlivu okolí na jeho psychosomatické zdraví, které v konečném důsledku vedou k opuštění hmotného těla.
V tomto kontextu to znamená, že vybrat si jeden specifický mikroorganismus a svalovat na něj veškerou vinu je holý nesmysl, i když samozřejmě může mít nemalý vliv na fatální zhoršení zdravotního stavu.
Jedná se o velmi hrubé a tedy nepřesné a zavádějící zjednodušení, které je ovšem jistě velmi užitečné pro mnoho lidí, především pro výrobce, prodejce a vykonavatele předražených testů a náhubků, manipulátory z řad politických loutek, všelijakých mediálních mrdek či vědátorských exxprdů silně postižených fachidiocií, statistiky nebo alopatické lekaře, lekající a někde i léčící pacienty a vypisující "příčinu smrti".
O míchání pátého s devátým nevím, znám jen Sedmou z devíti , ale včera večer jsem si dal pár jablek ze zahrady s hruškami od sousedů. Velmi chutná a zdravá svačinka.
V tomto kontextu to znamená, že vybrat si jeden specifický mikroorganismus a svalovat na něj veškerou vinu je holý nesmysl, i když samozřejmě může mít nemalý vliv na fatální zhoršení zdravotního stavu.
Jedná se o velmi hrubé a tedy nepřesné a zavádějící zjednodušení, které je ovšem jistě velmi užitečné pro mnoho lidí, především pro výrobce, prodejce a vykonavatele předražených testů a náhubků, manipulátory z řad politických loutek, všelijakých mediálních mrdek či vědátorských exxprdů silně postižených fachidiocií, statistiky nebo alopatické lekaře, lekající a někde i léčící pacienty a vypisující "příčinu smrti".
O míchání pátého s devátým nevím, znám jen Sedmou z devíti , ale včera večer jsem si dal pár jablek ze zahrady s hruškami od sousedů. Velmi chutná a zdravá svačinka.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Soused je doktor v nejmenované velké nemocnici na Covid oddělení. Říkal mi, že nikdo a ani o takovém neslyšel, u nich nezemřel na C19. Všechny případy jsou lidé, kteří měli jednu nebo řadu jiných nemocí.C19 pouze tu nemoc vytáhla na světlo nebo její průběh zhoršila. Nikdy se ale nejednalo o zdravé pacienty.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Fakt říkal zdravé pacienty, jo?
Bráno podle řB se na AIDS vlastně taky neumírá, protože bezprostřední příčina je něco jiného.
A když pacient s rakovinou zemře při autonehodě, tak ho vlastně taky zabila rakovina...
A když pacient s rakovinou zemře při autonehodě, tak ho vlastně taky zabila rakovina...
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek