Auto pro rodinu do 1.3m
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto pro rodinu do 1.3m
....navíc Supem v plné náloži nebude nikoho srát. Ášestkou i v holotě každého.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Spolujezdec
jak tohle myslíš? Koho by to mělo štvát? Myslíš někoho koho povezu?
Závistivé sousedy/kolemjdoucí atd. Úspěch se v ČR neodpouští
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
To není jen CZ. Známý je doktor v DE. Jezdil Éčkem, jeho šéf Céčkem a prý větší "průšvih" než v CZ...
2.9T RWD
-
- Spolujezdec
jo tahkle, to mě nenapadlo, to nějak neřeším, nekupuju auto kvůli tomu, abych něco ukazoval, ale proto aby se můj zadek a uši v něm měli dobře co si myslí ostatní moc neřeším. Proto bych řekl, že jsem schopen vybírat mezi A6 a Superbem, protože o tu značku mi tolik nejde, spíš o to, jestli když si teda připlatím, jestli fakt poznám rozdíl a ty peníze za to stojí.
Ale to budu muset nakonec posoudit sám až se v nich všech projedu.
Každopádně děkuju za rady, protože aspoň vím, kterým směrem se vydat, a Volvu se tedy nejspíš vyhnout.
Každopádně děkuju za rady, protože aspoň vím, kterým směrem se vydat, a Volvu se tedy nejspíš vyhnout.
Kdyz budes zvazovat supa, tak se na volvo mrkni, umej na to davat slusny slevy narozdil od skodovky. Jinak kvalitativne si myslim ze v60 bude uplbe srovnatelna se supem, passatem, atd...vic od toho necekej.kkadfkvlas píše:jo tahkle, to mě nenapadlo, to nějak neřeším, nekupuju auto kvůli tomu, abych něco ukazoval, ale proto aby se můj zadek a uši v něm měli dobře co si myslí ostatní moc neřeším. Proto bych řekl, že jsem schopen vybírat mezi A6 a Superbem, protože o tu značku mi tolik nejde, spíš o to, jestli když si teda připlatím, jestli fakt poznám rozdíl a ty peníze za to stojí.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl mezi A6 (na vzduchu a V6) a Supem, byť L&K v plné a 200kW, poznáš rozhodně. To jsou dva zcela rozdílné světy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No ono je to spíš naopak. Myslím, že kdyby prodávali "komplet A6" v karoserii Superbu, prodávalo by se to celkem slušně.kkadfkvlas píše:jo tahkle, to mě nenapadlo, to nějak neřeším, nekupuju auto kvůli tomu, abych něco ukazoval
Ještě sem nezažil, že by na první pohled drahý auto něčemu, kromě ohromování nevyzrálých slečen, vztahově prospělo. Za to tak 2 týdny zpátky mi chlap na jednání vpálil do ksichtu, že koukal na parkoviště a že je vidět, že si můžem dovolit provozovat drahý služebáky. Prodej mu pak něco viď A to šlo o Subaru, žádná 7er v paketu na velkých kolech.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Hehe největší bizár jsem zažil právě v Big4, kde dva blbci na stejný pozici pomlouvali třetího, že má drahý auto (520d) a že je to hrozný a co si o sobě myslí.HondaMan píše:To není jen CZ. Známý je doktor v DE. Jezdil Éčkem, jeho šéf Céčkem a prý větší "průšvih" než v CZ...
Všichni tři byli služebně stejně staří, na stejný pozici, takže kromě odpracovaných přesčasů za ten danej měsíc, brali všichni 3 stejně. Jenom jeden byl ochotnej do toho ty prachy pustit a ti dva ne. To je teprve smutný
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Takhle se poznají tragédi, ty vole, řešit auto, kterýms přijel, to by mě nikdy nenapadloStepan píše:Za to tak 2 týdny zpátky mi chlap na jednání vpálil do ksichtu, že koukal na parkoviště a že je vidět, že si můžem dovolit provozovat drahý služebáky. Prodej mu pak něco viď A to šlo o Subaru, žádná 7er v paketu na velkých kolech.kkadfkvlas píše:jo tahkle, to mě nenapadlo, to nějak neřeším, nekupuju auto kvůli tomu, abych něco ukazoval
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3