Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
bond: Tak to je docela masakr, se s někým svézt a takhle to odsrat. No hlavně, že už je to za tebou. Tož ať to jezdí.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Díkyjarka píše:bond: Tak to je docela masakr, se s někým svézt a takhle to odsrat. No hlavně, že už je to za tebou. Tož ať to jezdí.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond007: Taky gratuluji a držím palce, ať ti to jezdí jako dřív. Pořád se mi vrací parádní svezení po brněnském okruhu v Z4M, i když už je to pár let.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Taky díky...Tesi me ze jedno svezeni vygenerovalo nezapomenutelný zážitekdelphin píše:Bond007: Taky gratuluji a držím palce, ať ti to jezdí jako dřív. Pořád se mi vrací parádní svezení po brněnském okruhu v Z4M, i když už je to pár let.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já si taky každou jízdu s tebou pamatuju dodnes
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Zdravím Bonda a jsem rád, že jsi mezi živými a snad i relativně zdravými (y)
-
- Pan Řidič
vypadlo nam par ludi, ako inak kvoli covidu, tym padom to znamenalo, ze po par rokoch treba vyrazit do terenu na montaze. vela som si pripomenul, opat pobehovat so srobovakom v ruke, pocuvat picung na toho co to vymyslel a naprogramoval (ja) a tak podobne. Najviac som si ale uzil manualnu pracu od rana do vecera a minimum casu straveneho online. Detox duse ako vysity Tak teraz uz len zistit kde su ake nove obmedzenia a lockdowny, lebo tam kde sme robili to vsetko vyzeralo normalne, az na obedy
Tak co říkáš na Pašíka?Bond007 píše:Taky díky...Tesi me ze jedno svezeni vygenerovalo nezapomenutelný zážitekdelphin píše:Bond007: Taky gratuluji a držím palce, ať ti to jezdí jako dřív. Pořád se mi vrací parádní svezení po brněnském okruhu v Z4M, i když už je to pár let.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak som si dnes nad ranom dal scenu jak z "C'était un Rendez vous" a chvilku na to uz bol na svete maly snehulak c. 2
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...