Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
pavproch: To misty neni spatna cesta, ale ke skutecne Jizni smycce to ma daleko Tu jsem si dnes dal ja s Vasim budoucim autem a i kdyz jeho fakticke kvality se v garazi samy od sebe nezlepsily, funkcni prehravani MP3 posunulo kvalitu jizdy i v takovych podminkach prece jen vyse
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No dobra, nebyl jsem presny Skoro Vasim budoucim autem v me verzi - bez x a bez T
Ale snad si to xi nekde sezenu na test drive, nez si ho koupite Vy - budu Vas pak moci strasit kazdy vecer
Ale snad si to xi nekde sezenu na test drive, nez si ho koupite Vy - budu Vas pak moci strasit kazdy vecer
Skanz3n
Skanz3n
bojim, bojim....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rád zapůjčím. A ani se moc nenatrápíte s řazením...pjanda píše: Ale snad si to xi nekde sezenu na test drive, nez si ho koupite Vy - budu Vas pak moci strasit kazdy vecer
Pro pražáky bych doplnil, že Břežanské údolí má po loňské rekonstrukci supr novej asfalt a se zprovozněním pražského okruhu tam nejsou kamiony a vůbec provoz klesnul hodně nízko, i když samozřejmě pokud chcete mít volnou cestu tak si vybírejte časy "mimo špičku" (v noci v tom stromovém tunelu je to fakt dost super zážitek)
Edit : pro upřesnění pokud někdo nezná, jedná se o úsek Zbraslav - Dolní Břežany po 101. Pokud si chcete dát okruh, tak v Břežanech hned na prvním kruháko to vemte na Točnou a zpátku dolů do Prahy cestou kterou už tady někdo zmiňoval. Z točný dolu je sice horší povrch ale teď tam zalátovali pár největších děr, takže se to dá bez újmy na přibližovadle.
Edit : pro upřesnění pokud někdo nezná, jedná se o úsek Zbraslav - Dolní Břežany po 101. Pokud si chcete dát okruh, tak v Břežanech hned na prvním kruháko to vemte na Točnou a zpátku dolů do Prahy cestou kterou už tady někdo zmiňoval. Z točný dolu je sice horší povrch ale teď tam zalátovali pár největších děr, takže se to dá bez újmy na přibližovadle.
Jo, Točnou jsem tu zmiňoval já, není špatná, ale má řadu nevýhod. Jezdí tam cyklisti (v těch serpentinách vůbec neni vidět), je tam podprůměrnej povrch a ta trasa je krátká (2 max. 3km). I ty Břežany jsou hezký údolí, akorát rovněž krátká trasa a cyklisti to samý, ale asi přehlednější než Točná dolu/nahoru.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Hodila by se vzdy nejaka mapa, treba pro nas mimoprazske Ne snad, ze bych zrovna chtel vyrazit do Brezan na 2 km dlouhou silnici plnou cyklistu , ale neni spatne vedet, o cem presne je rec...
Skanz3n
Skanz3n
Já si taky myslim, ostatně hezkou, technickou silnici je možný najít prakticky kdekoliv, to je spíš pro pražáky, kterým se nechce moc daleko jezdit nebo si cestou z práce trochu zablbnout.
Točná dolů na Zbraslav
Břežanské údolí
Točná dolů na Zbraslav
Břežanské údolí
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Kdyz uz jsme vyrazili na evropske silnice, je dobre ozivit i toto tema Nedavno jsem si pripomnel tuto cestu z Bernartic do Tyna nad Vltavou popr. naopak:
http://mapy.cz/#x=14.490803&y=49.294217 ... fast%22%7D
Je to opravdu pekna trasa se vsim vsudy - horizonty, zatacky, bezchybny povrch, velmi omezeny provoz.
http://mapy.cz/#x=14.490803&y=49.294217 ... fast%22%7D
Je to opravdu pekna trasa se vsim vsudy - horizonty, zatacky, bezchybny povrch, velmi omezeny provoz.
Skanz3n
Skanz3n