Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Také mi nikdy spojka nezasmrděla. Toho jsem se dožil až teď se Superbem. Ale jak se zdá, výměnou obložení se to vyřešilo.
blahe pameti, za dob prvni Oct ve skodovce taky nekolik mesicu montovali do slabsich TDI nejake jine spojky. seriovy vykon to dalo, jakekoliv zvyseni ne.
jestli tohle nebude stejny pripad. prece jen jsou obe ma auta rv 2016, tak treba v te dobe jeste nekatovali kosty.
jestli tohle nebude stejny pripad. prece jen jsou obe ma auta rv 2016, tak treba v te dobe jeste nekatovali kosty.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tady jsem na vazkach, zda jde jen o chybu vykreslovani, nebo se VW snazi taktne naznacit ze ID3 je nedodelek
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Asi 14 dni zpět se takto vykreslovaly passaty. Tam se to opravila volbou motoru, což tady jaksi nejde
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Od ty doby co se preslo tady na ten novy responz, tak to furt nekde hapruje. A to jsem sel na cesky, protoze nemecky mi nesel vubec.
Vzdyt je to ok. Verze Life vychazi z praktickeho zivota, kdy vam na ulici slohnou vsechna kola a postavi auto na spalky. Verze Style je pak stylove provedeni ve stejnem duchu se specifickym bodykitem.
Osma gen. si me designem fakt neziska. Ani jako eR
Bavoráky se designem blíží Lexusu a Golf půjde také směrem Asie. První mě napadl Hyundai, ale vůbec netuším proč
2.9T RWD
Asi bych s Golfem problém neměl, docela se mi to líbí.
Jen se mi moc nezamlouvá označení modelu na 5. dveřích, vypadá to uprostřed docela nepatřičně.
Jen se mi moc nezamlouvá označení modelu na 5. dveřích, vypadá to uprostřed docela nepatřičně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tady na AF.cz sem v dnešním článku o novém Golfu VIII R o tom nenašel ani slovo, ale u konkurence píšou, že bude mít vektorování Mk.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.