Koronavirus
Re: Koronavirus
Pritom je reálna pripravenosť niekde na úrovni 65 percent potrebného zdravotníckeho personálu, takže možnosť otestovať tak nadpolovičnú väčšinu...a berú aj zubárov a veterinárov... absurdita v zmysle som pôrodník - študoval si to - nie - ale videl som rodiť mačku...
Nehovoriac o tom, že vychádza priemerne vyše 1050 ľudí na jedno odberové miesto - alebo ako sa nakaziť podľa Igora...
Spoločná zodpovednosť A.K.A treba minúť predražené testy na ktorých sa nabalila firma s dlhom na odvodoch (potvrdené tým, že neuznajú výsledok rovnakého testu vykonaného v bezpečnom zdrav. zariadení).
Nehovoriac o tom, že vychádza priemerne vyše 1050 ľudí na jedno odberové miesto - alebo ako sa nakaziť podľa Igora...
Spoločná zodpovednosť A.K.A treba minúť predražené testy na ktorých sa nabalila firma s dlhom na odvodoch (potvrdené tým, že neuznajú výsledok rovnakého testu vykonaného v bezpečnom zdrav. zariadení).
chyba, nemuze. pokud je Rt vyssi nez 1, vzdy nakazenych pribyva. oficialni prirustek imho poklesl kvuli mensimu poctu testu.GeneHawkins píše:Pokud bylo předtím reprodukční číslo vyšší, tak může.Zajda píše:Dokáže mi někde vysvětlit, jak nám při reprodukčním čísle 1,1-1,2 (dle Seznam zpráv) může klesat denní přírůstek nakažených?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Rekl bych, ze se kazdy bavite o necem jinem. Jeden bere v potaz prirustky absolutni, druhy relativni.
Relativne ve vztahu k predchozi situaci tam pri Rt snizenem o par desetin tech pripadu samozrejme ubyde (za jinak stejnych podminek).
Relativne ve vztahu k predchozi situaci tam pri Rt snizenem o par desetin tech pripadu samozrejme ubyde (za jinak stejnych podminek).
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Pekny tool na modelaci https://gabgoh.github.io/COVID/
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- GeneHawkins
- Letec
Nakažených samozřejmě přibývá, ale přírůstek může být menší, co na tom nechápeš?mmira píše:chyba, nemuze. pokud je Rt vyssi nez 1, vzdy nakazenych pribyva. oficialni prirustek imho poklesl kvuli mensimu poctu testu.GeneHawkins píše:Pokud bylo předtím reprodukční číslo vyšší, tak může.Zajda píše:Dokáže mi někde vysvětlit, jak nám při reprodukčním čísle 1,1-1,2 (dle Seznam zpráv) může klesat denní přírůstek nakažených?
To jste tam dobře v prdeli. Jsem si myslel, že konečně jste se zbavili Fica, tak bude chvilka klidu.. a ono ne. Podle hesla "Lotr nebo hrdina = my jsme jedna rodina"janom píše:Pritom je reálna pripravenosť niekde na úrovni 65 percent potrebného zdravotníckeho personálu, takže možnosť otestovať tak nadpolovičnú väčšinu...a berú aj zubárov a veterinárov... absurdita v zmysle som pôrodník - študoval si to - nie - ale videl som rodiť mačku...
Když se Čaputová ozvala, že je to kktina, tak se do ní vláda pustila, že utíká jako vrchní velitelka z boje jako první
protiustavna a protipravna banda hajzlov, co viac dodat. Plus chcu davat negativnym ludom "Certifikat" ,s ktorym sa maju preukazovat potom napr.v obchodoch ,restauraciach a pod.. Cisto ako za Hitlera preukaz Zida
Taktiez mame zakony na to, aby len tak niekto nemohol vyzadovat akekolvek info o zdravotnom stave osoby.
Namiesto vsetkych ludi, co sa isli testovat, mali sa postavit na namestia a ukazat im prostrednik.
A este sa cudujem,ako ludia davaju insta a FB posty s foto,ze ako ovecky stoja a cakaju na test.
Ja som vytoceny do vyvrtky
Taktiez mame zakony na to, aby len tak niekto nemohol vyzadovat akekolvek info o zdravotnom stave osoby.
Namiesto vsetkych ludi, co sa isli testovat, mali sa postavit na namestia a ukazat im prostrednik.
A este sa cudujem,ako ludia davaju insta a FB posty s foto,ze ako ovecky stoja a cakaju na test.
Ja som vytoceny do vyvrtky
GH: špatná formulace, tedy spíše domotani odpovědi tobě a zajdovi. Jde o to, že I když kleslo Rt, současně se v mezičase zvýšil základ exponenciály. Takže absolutně vzato máš pravdu. Ovšem odpovědí na původní dotaz mělo být, že je nemožné, aby ten přírůstek uz reálně začal klesat.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle si myslím, že by museli u soudu projet na 3:0. Nevěřím, že ne. Ale pravdu máš, lidi jsou ovce. Pokud to zavedou v CZ, tak minimálně já budu ten, kdo se soudit bude. Na test mne nikdo nikdy nedostane.Duke_Luke píše:protiustavna a protipravna banda hajzlov, co viac dodat. Plus chcu davat negativnym ludom "Certifikat" ,s ktorym sa maju preukazovat potom napr.v obchodoch ,restauraciach a pod.. Cisto ako za Hitlera preukaz Zida
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time