Hampla prosím ne. Pro jistotu jsem si ho hodil do google abych si ověřil že ho znám. Vyskočil mi tam spolu s Kellerem, Ivanem Davidem, Robejškem nebo Konvičkou... Asi jsem zabedněnej podobně jako Ex., ale myšlenky těchto lidí přijímat nepotřebuju. Já zase doporučím: Sean Culey: Transition Point: From Steam to the Singularity.Stepan píše:První odstavec: Doporučuju Prolomení hradeb. Fakt že jo. Já vím, že to napsal Hampl a ten wording, kterej v tý knížce používá je dost k zblití.HondaMan píše:Štěpán: "Z daní placenej úředník" se nelíbí nikomu. Je to jen neschopnost "vlád a nepružnost obyvatel, že státní aparát není třetinový...
Ad Taxikář nebo kadeřnice: Tihle 2 to nevytrhnou. Svět se dneska točí okolo sdílených služeb, cirkulární ekonomiky, online...
Ad služby: docela pěkně to vystihl Petr Šimůnek z Forbesu, když psal o sdílené bídě. Tuhle myšlenku jsem slyšel asi o rok dříve na konferenci v DE, když jsme řešili, kam směřovat jako firma "Díky technologiím a sdílené ekonomice. Hle, vězte, že největší ubytovací kapacita na světě nevlastní ani jeden pokoj. Hle, nazřete, největší taxislužba světa nemá ani jedno auto!"
Tam se imho tvoří budoucnost byť rozumím, že současnost je bolavá. To ale při průmyslůové revoluci před 200 lety platilo také.