Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Gratulace. Já jsem také s kombinací kotouče Zimmermann a desky Hella Pagid velmi spokojen.jarka píše:Se musím pochválit. Dneska odpo dorazily komplet nový Pagid desky na Sportíka a už jsem to vyměnil - brzdovka (přes takový samo-doma udělátko, abych si to mohl sám odzvdušnit), promazaný čepy a desky. Nakonec zajeto a vypadá, že to fachá. Ku.va dobrý pocit .
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Arnie kdyz uz ses tu, do kdy planujes jezdit s Miatou? Zkusis i zimu nebo zazimujes?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Jo, je to fajn pocit se v něčem hrabat a neposrat to (ale kombinace Zimmerman + HellaPagid je hodně dobrej poměr cena/výkon).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
počkám na nějaký slunný den, pořádně to protáhnu aby to komplet vyschlo, a zavřu do garáže viděl bych to tak na půlku listopaduEda píše:Arnie kdyz uz ses tu, do kdy planujes jezdit s Miatou? Zkusis i zimu nebo zazimujes?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tak teď jsem zažil něco, co jsem myslel že nikdy nezažiju.
Přijel jsem domů na voběd.
A před barákem stál pošťák s balíkem na dobírku.
Že už tam zvoní 10 minut a zkoušel i "mladý paní volat na číslo z formuláře" a nikdo se neozývá a on že by ten balík potřeboval doručit, tak jestli bych to nepřevzal.
Přijel jsem domů na voběd.
A před barákem stál pošťák s balíkem na dobírku.
Že už tam zvoní 10 minut a zkoušel i "mladý paní volat na číslo z formuláře" a nikdo se neozývá a on že by ten balík potřeboval doručit, tak jestli bych to nepřevzal.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Chápu-li situaci správně, poštmajstr tak vášnivě toužil doručit balík, že ho předal úplně neznámému člověku jen proto, že bydlí ve stejném vchodě činžáku.
Já bych to asi na jeho místě neriskoval, ale třeba je jejich nadřízení začali k intenzivnější formě doručování motivovat mzdovými bonusy.
Já bych to asi na jeho místě neriskoval, ale třeba je jejich nadřízení začali k intenzivnější formě doručování motivovat mzdovými bonusy.
Spíš to byl jeden z mála, který ten balík opravdu měl s sebou a pokusil se ho doručit. Většinou dají do schránky jen výzvu "adresát nezastižen" i v čase kdy je někdo doma.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Toto semi ještě nestalo... něco je špatně, to není normální... loni sme dělali jednu zakázku pro zahr., v zimě budeme dělat 100% repete. Cenu sem navýšil o inflaci a... ono to bez problémů prošlo, to se mi ešče fuckt nestalo, že by navýšení ceny se obešlo bez "řevu"...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.