K Nino Pernici jsme jeli od Ledra v děsným chcanci. Nepříjemný zážitek. Aspoň jsme tam byli sami, těstoviny super a pak se vyčasilo. Sjezd si moc nepamatuju. Vím, že měl výhledy na Říci, ale jinak mi neutkvělBrus píše:Garda je skvela, na bajku jsem tam sice jel jen jednou na rifugio nino pernici a sjezd smerem k rive byl na me vcelku narocny. Ale na silnici to tam mam projezdene dost.
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
když se tu zmiňuje, na co si kdo troufne, tak ať víme, kde jsou dnešní limity.
Všimněte si, že to nejede na DH a nemá ani fullface... Některé (většinu) bych považoval za nejetelné ani ve snu
Všimněte si, že to nejede na DH a nemá ani fullface... Některé (většinu) bych považoval za nejetelné ani ve snu
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jo, to by mohlo být, Tremalzo mi zní (trochu) povědomě.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na Tremalzo se může z Limone po šotolině nebo z Rivy k jezeru Ledro a pár km za jezerem vlevo a po silnici nahoru. Silnice teda jen k chatě Garda, pak už je to kousek po šotolině až k vrcholovému tunelu. Zkusím najít nějakou fotku.ExFun píše:Since to není na sever, ale jinak by to odpovídalo Tremalzopavproch píše:Já byl kdysik jednou jedinkát na Gardě s bajkem a jeli sme kdesyk na kopce na sever od Rivy - strašně dlouhý a prudký výjezd (šotolinové serepetiny) až se dojelo na takovou náhorní planinu (ze všech stran kromě příjezdu strmé skály dolů) a tam byl systém pevností/tunelů/opevnění/hřbitov z 1WWW - na jméno si ale už nevzpomenu.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ano, lago di Ledro, to je ono, dík!
Taky jsme to jeli riva- ledro - Tremalzo. Pamatuju si, že od Ledra to je 20km a 1000vm. Říkal jsem si, že to bude trochu nepříjemné stoupání na nevěděl, že z Ledra se jede 10 km rovně, takže ve finále 1000 vm na 10km.... S nejlehčím převodem 34x36 celkem porod
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Krasa! Vcera jsem byl 5h na Tocny, daval jsem to podobne...skoro...ExFun píše:když se tu zmiňuje, na co si kdo troufne, tak ať víme, kde jsou dnešní limity.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Aftermath: na jaře sem koupil 26T (a za sezonu sem ho ojezdil), fčíl sem koupil a namontoval druhý (na zbytek letoška+ příští sezonu). A tím sem (zřejmě) vykoupil zásoby Sram/Truvativ direct mount 6mm offset 26T převodníků v celém CZ Kocourkově - fčíl už ho nikde nenašel..... doufám, že velkoprodejci se přes zimu zase vyzásobí, dyž je to (pro mě) spotřebák, 2021 budu potřebovat další...pavproch píše: Takže už vím, že 26T placka je (skoro) stejný spotřebák (1 za sezonu) jako řetázka (3 za sezonu).
Z této strany je asfaltka, ale je to docela makačka, jak píšeš. Takže PP musel jet od Limone, když stoupal po šotolině. Našel jsem pár fotek, níže jsou.ExFun píše:Taky jsme to jeli riva- ledro - Tremalzo. Pamatuju si, že od Ledra to je 20km a 1000vm. Říkal jsem si, že to bude trochu nepříjemné stoupání na nevěděl, že z Ledra se jede 10 km rovně, takže ve finále 1000 vm na 10km.... S nejlehčím převodem 34x36 celkem porod
Serpentiny ze strany od Limone
Pohled na Tremalzo za vrcholovým tunelem
Chata Garda, ke které se dá dojet po asfaltce od Ledra
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jenže já tam byl ca 1995, tehdy šotol neska může být už asfalt.