a to jsem si včera u videoblogu BMW e330 říkal, že 6,6l/100 při průměrné 120km z Prahy do Ostravy je slušný výsledekhonziss píše:Supra: dnesnich 808km po CR za 6.6 pri prumeru 109 km/h.
Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
To jsem nevěděl, že Supru dělají v naftě
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nevím, možná to bude mít co dočinění s tím, že okamžitá spotřeba ukazuje max. 50l/100km a dvojka pod plným bere krapet vícBrus píše:kde udělali japonští inženýři chybu?_sulcik_ píše:posledních 189 km s 2012 STI. Dle palubáku á 13l/100km, dle tankování 24,3l/100km
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Za zadny zazraky to nejezdi, ale plynula dalnice tomu svedci, pri 140ti to toci asi 2100. Jinak jsou ty spotreby podobny jako u GS450h...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
kavis: jednak s naftou a jednak to nemá výkon 250koní jako 330e. A zdaleka ne jako 6tka v supře.
Neska sem si praktickou zkouškou (ale byla ve mně malá dušička, abych nemusel volat odtahovku) ověřil, že hladové woko brambora2 ukazuje na chlup přesně.... fčera sem jel (hladové woko sfítilo, signalizovaný dojezd 30km) pro benzín na Benzinu a... byla tam cisterna, čili nic. Takže z5 do práce (jedna cesta ca 12km) a neska znova, dyž sem dojížděl k Benzině, tak brambor2 ukazoval dojezd 5km a.... nalil sem tam 62 a 3/4 litru (nádrž má deklarovaných 63) ..... ufffff.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
U Opelu jde do 62l nádrže natankovat i přes 65l přičemž tak 63 jdou do prvního cvaknutí pistole.
2.9T RWD
Z cehoz plyne ze nema 62l nadrz
Jenom ji za ni vydava…
Jenom ji za ni vydava…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/