HondaMan píše:jarka: ani já ani ExFun jsme po odzbrojení nevolali. Popisovali jsme jen skupinu tzv. konzervativních obyvatel, ze které nemáme dobrý pocit a přijde nám nebezpečná. Ano, tato skupina lidí se mimo jiné ozbrojuje.
V principu nejsem proti rozumně ozbrojeným občanům. U mého pohledu se rozumně ozbrojený občan do nové evropské směrnice vejde. Mám problém s mnoha držiteli ZP. Když jdu na střelnici, tak bych některým střelcům nedal ani občanku.
btw. Mě jsou zase velmi podezřelí lidé, kteří použíávají výraz "slušný člověk".
Tohle je přesně styl uvažování některých politiků (našich i v eu), kdy mají pocit že je něco špatně tak začnou produkovat nesmyslný legislativní opatření a řešit to. Na pocity sere pes, jsme v 21.století tak se sakra víc koukejme na čísla a na realitu. Kdokoli v ČR začne vytahovat, že je problém se zbraněma tak je mimo realitu. Dle statistik tu máme bezpečno (zatím) s minimálním podílem TČ s legálně drženými zbraněmi - tak proč do toho ku.va vrtat jen kvůli pocitu??? To samý emise, všichni už vědí, že auta nejsou ty hlavní znečišťovatelé, ale zelení mají pocit že jo, tak na ně zaklekneme. A přijmou dementní nesplnitelné limity. Tohle jako fakt chcete???
Ad. slušný lidi: mě se to naopak líbí, bo v tom není náboženství, rasa, pohlaví - prostě jen jestli s nima lze prakticky vyjít (což je třeba pro mě důležitý).