Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus

Příspěvek od řidičBOB »

Ex: jsou tam...ale věkový průměr zemřelých s covidem, je 79 let.
Dnes krásná ukázka - plný Lidl důchodců, co se motají mezi regály a přehrabují v koších se slevou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Teď je to už stejně jedno...šance byla, vláda jí prosrala komplet. Místo toho, aby skupiny rizikových vytipovala a snažila se je ochrání, rozdala jim peníze na vánoční dárky, kterých se možná ani nedožijí!
Bylo by dobré si už konečně uvědomit, že ten virus tady je a bude a musíme si tím projít. Pokud důsledně ochráníme rizikové a nemocné a zbytek se tím prokouše, bude to nejmenší zlo. Jinak budeme LO dělat donekonečna.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
martinecko
Pan Řidič

Příspěvek od martinecko »

Take maly socialny experiment. Skuste sa spytat rizikovych ludi vo svojom okoli ci si praju byt takto chraneni. U mna bolo 13/13 proti.

K teme dochodcovia v obchode. Na SK su po novom zavedene hodiny pre seniorov. Od 9 do 11. Avsak v inych casocch mozu nakupovat tiez. Opatrenie jak hovado :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Důchodci co znám, na to vesměs serou a ani se moc o situaci nezajímají.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

martinecko: vše samozřejmě ve formě doporučení!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

By mě ukrutně zajímal ten algoritmus, kterým kyslíkárny vybíraly na která čísla (mobilu) pošlou a na která nepošlou tu SMS s výzvou na in(g)stalaci erousky....

Píplo to juniorce (soukromé číslo psané na mě) i jiným mně známým, co mají ta čísla psaná na sebe (jako občana, nepodnikatelského) - to chápu a je to logické.

V jiné firmě (mají asi 20 čísel, jsou taky u kyslíkáren) to nepíplo nikemu - to taky chápu (firemní čísla).

V mé firmě (taky kyslíkárny) mám asi 10 čísel (na volání) a .... píplo to na dvou z nich, na ostatních ne - proč, xakru?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Tady na to serou všichni. Chtějí stavět polní nemocnice, čísla zname a na ulicích byli za 2 km jen 2 lidé s něčím přes rypák. Žádná snaha o vyšší ochranu sebe než stát přikázal...

Nevím, jak by na tom byla jiná vláda, ale tahle nemá žádnou autoritu a nedokáže vysvětlit
Back to basics.
Příčina -> následek
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

ExFun píše:Tady na to serou všichni. Chtějí stavět polní nemocnice, čísla zname a na ulicích byli za 2 km jen 2 lidé s něčím přes rypák. Žádná snaha o vyšší ochranu sebe než stát přikázal.
Na ulici při dodržování odstupu je riziko nákazy naprosto minimální, touhle fázi jsme si snad už prosil při první vlně... Vyžadovat roušku na volným prostranství při rozumným odstupu je blbost.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

20 lidí u přechodu, bok po boku čekající na zelenou nepovažuju za odstup. Na zaplněném chodníku taky žádné odstupy nejsou.
Back to basics.
Příčina -> následek
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

pavproch píše:By mě ukrutně zajímal ten algoritmus, kterým kyslíkárny vybíraly na která čísla (mobilu) pošlou a na která nepošlou tu SMS s výzvou na in(g)stalaci erousky....

Píplo to juniorce (soukromé číslo psané na mě) i jiným mně známým, co mají ta čísla psaná na sebe (jako občana, nepodnikatelského) - to chápu a je to logické.

V jiné firmě (mají asi 20 čísel, jsou taky u kyslíkáren) to nepíplo nikemu - to taky chápu (firemní čísla).

V mé firmě (taky kyslíkárny) mám asi 10 čísel (na volání) a .... píplo to na dvou z nich, na ostatních ne - proč, xakru?
Me to prislo jak na soukromy, tak na sluzebni. Oboje O2.
Odpovědět