Dík. Ano, nemá cenu se navzájem přesvědčovat. Brzo uvidíme.mmira píše:doomsaying? brzy uvidime.
https://www.facebook.com/story.php?stor ... =759593086
P.S. postuji jen kvuli uplnosti obrazku, nazor uz je na kazdem.
Koronavirus
Re: Koronavirus
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Omil, aspoň teda fpřypadku mé firmy - mám pár lidí, se fšema zadobře a tykačka a přesto se vůbec před koncem roku nerozpakují přijít "přidej" (teda aspoň někteří, ti neostýchaví)... sem zvjedaff, kdy zas letos přijdou...jerry píše: Často majitel vede sám firmu, zná se osobně s většinou zaměstnanců, tam většinou panuje sociální shoda a spokojeni jsou všichni.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Letos ,přijdou asi dřív.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Já se je snažím preventivně předejít, každoročním mírným zvyšováním hodinovky, ale dělám to s největším sebezapřením
Nicméně, je to nezbytnost, i z hlediska nekalých praktik konkurence s přetahováním techniků.
Fakt je ale ten, že vždycky budou mít málo...
Nicméně, je to nezbytnost, i z hlediska nekalých praktik konkurence s přetahováním techniků.
Fakt je ale ten, že vždycky budou mít málo...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jerry: to není odpověď na moji otázku. Já se ti snažím vysvětlit že v realitě ceskyho podnikatelskýho prostředí není moc z čeho přidávat. Zdržovat není kam, nemůžeš se cenou rovnat Němcům. Neprodal bys.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Mimochodem jak teď zavřeli ty školy...
Tak ty samý lidi co na jaře hrozně potřebovaly na Očr za 80%, tak za 60% už mají daleko samostatnejsi děti
Tak ty samý lidi co na jaře hrozně potřebovaly na Očr za 80%, tak za 60% už mají daleko samostatnejsi děti
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já tedy nevím, podle čeho to posuzujete. Když se mohlo, byl jsem v IT u obchodního partnera a zaparkoval své Audi A6 V6T vedle nějaké, co stála na parkovišti přes firmou. A6 slabé TDI, látka uvnitř + základní výbava. Byla majitele - firma s obratem 120 mio...v Eurech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je to OT, ale zdravé (z pohledu zisku) firmy v CZ fungují tak, že sice vykazují vzhledem k objemu nízké zisky, ale ve skutečnosti majitelé i management vede i soukromý život na firmu, majitelé si na firmu postaví baráky a nakoupí auta, manželce iPhone, vybavení domácnosti, i ty dovolené umí udělat jako pracovní cestu. Tohle ze závěrek letmým pohledem nevyčtete a zaměstnanci o tom taky nemusí vědět.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Taky takový znám. Jeden má na firmu letadýlko a druhej zase nějaký koně Otázka priorit.řidičBOB píše:Já tedy nevím, podle čeho to posuzujete. Když se mohlo, byl jsem v IT u obchodního partnera a zaparkoval své Audi A6 V6T vedle nějaké, co stála na parkovišti přes firmou. A6 slabé TDI, látka uvnitř + základní výbava. Byla majitele - firma s obratem 120 mio...v Eurech.
Každopádně, pokud někdo dlouhodobě řídí 100 lidí, tak to není debil. Prachy někde budou odtékat... Ono to jde.
A když jsme na AR - dnes vyšel hezký článek jak automobily neplatí CO2 výpalné, protože prodávají elektromobily. Vzpomněl jsem si, jak VW si vylepšuje čísla tím, že VW financial odkupuje auta od VW AG... Takže jsem dost přesvědčený, že prodeje elektromobilů budou mít podobné schéma.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: to víš, s dětma ten čas hrozně letí a půlrok je hrozně dlouhá doba
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time