Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od jerry »

mmira píše:doomsaying? brzy uvidime.

https://www.facebook.com/story.php?stor ... =759593086

P.S. postuji jen kvuli uplnosti obrazku, nazor uz je na kazdem.
Dík. Ano, nemá cenu se navzájem přesvědčovat. Brzo uvidíme.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jerry píše: Často majitel vede sám firmu, zná se osobně s většinou zaměstnanců, tam většinou panuje sociální shoda a spokojeni jsou všichni.
Omil, aspoň teda fpřypadku mé firmy - mám pár lidí, se fšema zadobře a tykačka a přesto se vůbec před koncem roku nerozpakují přijít "přidej" (teda aspoň někteří, ti neostýchaví)... sem zvjedaff, kdy zas letos přijdou... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Letos ,přijdou asi dřív. :-)
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já se je snažím preventivně předejít, každoročním mírným zvyšováním hodinovky, ale dělám to s největším sebezapřením :D
Nicméně, je to nezbytnost, i z hlediska nekalých praktik konkurence s přetahováním techniků.
Fakt je ale ten, že vždycky budou mít málo...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jerry: to není odpověď na moji otázku. Já se ti snažím vysvětlit že v realitě ceskyho podnikatelskýho prostředí není moc z čeho přidávat. Zdržovat není kam, nemůžeš se cenou rovnat Němcům. Neprodal bys.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Mimochodem jak teď zavřeli ty školy...
Tak ty samý lidi co na jaře hrozně potřebovaly na Očr za 80%, tak za 60% už mají daleko samostatnejsi děti :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já tedy nevím, podle čeho to posuzujete. Když se mohlo, byl jsem v IT u obchodního partnera a zaparkoval své Audi A6 V6T vedle nějaké, co stála na parkovišti přes firmou. A6 slabé TDI, látka uvnitř + základní výbava. Byla majitele - firma s obratem 120 mio...v Eurech.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Je to OT, ale zdravé (z pohledu zisku) firmy v CZ fungují tak, že sice vykazují vzhledem k objemu nízké zisky, ale ve skutečnosti majitelé i management vede i soukromý život na firmu, majitelé si na firmu postaví baráky a nakoupí auta, manželce iPhone, vybavení domácnosti, i ty dovolené umí udělat jako pracovní cestu. Tohle ze závěrek letmým pohledem nevyčtete a zaměstnanci o tom taky nemusí vědět.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:Já tedy nevím, podle čeho to posuzujete. Když se mohlo, byl jsem v IT u obchodního partnera a zaparkoval své Audi A6 V6T vedle nějaké, co stála na parkovišti přes firmou. A6 slabé TDI, látka uvnitř + základní výbava. Byla majitele - firma s obratem 120 mio...v Eurech.
Taky takový znám. Jeden má na firmu letadýlko a druhej zase nějaký koně ;) Otázka priorit.

Každopádně, pokud někdo dlouhodobě řídí 100 lidí, tak to není debil. Prachy někde budou odtékat... Ono to jde.

A když jsme na AR - dnes vyšel hezký článek jak automobily neplatí CO2 výpalné, protože prodávají elektromobily. Vzpomněl jsem si, jak VW si vylepšuje čísla tím, že VW financial odkupuje auta od VW AG... Takže jsem dost přesvědčený, že prodeje elektromobilů budou mít podobné schéma.
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan: to víš, s dětma ten čas hrozně letí a půlrok je hrozně dlouhá doba :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět