Koronavirus
Re: Koronavirus
Problém je v tom, že "státní" trasování je pitomost. Pokud bude někdo z lidí s kterými se stýkám nemocný, zavolá mi to rovnou. Spolu si pak možná vzpomeneme kdo u toho ještě byl. Nechápu k čemu je bonzování na nějaký úřad, který akorát dotyčnou informaci zkomolí, jinou funkci to nemá. Trasování nic neodhalí, úředník jen zapíše informaci kterou dostal. To by mělo smysl při celoplošném šmírování obyvatelstva. Že by úředník zadal mé jméno a vyběhlo by mu kde jsem v posledních 5 dnech byl a s kým jsem se potkal. Upřímně řečeno, než se toho dožít, radši umřu na Covid.
Takže vlastně takový odboj proti platným zákonům. Taky dobrý. Mimochodem stejné zákony platí ve všech civilizovaných zemích.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Hele to je o úhlu pohledu. Z hlediska zaměstnavatelů určitě, co o něm píšeš ty, zaměstnanci to určitě uvidí jako on. Ten rozpor tam vždy byl, je a bude. Jde o to, kdo koho a kam zatlačí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
já to tady nečtu pač to mužu rovnou číst novinky, víme o tom všichni prd.
dnes sem dojel k babičce, která byla uslzená že jí umřela kámoška na covid. V pátek jí bylo nějak divně, ale neřešila to, v sobotu večer do nemocnice, v neděli ráno mrtvá. klasická chřipka
dnes sem dojel k babičce, která byla uslzená že jí umřela kámoška na covid. V pátek jí bylo nějak divně, ale neřešila to, v sobotu večer do nemocnice, v neděli ráno mrtvá. klasická chřipka
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: ty asi úplně netušíš, jak to funguje v praxi, co? Jak probíhá karanténa, její nařizovaní a průběh u pozitivně testovaného a negativně testovaného člena domácnosti?! Kdyby ano, tak takové uvědomělé řeči si odpustíš. Je to totiž jako vše ostatní, co řídí tahle marketingová vláda - chaos, nelogičnost, zbytečnost.
Zatím jenom slyším, jak všechno bude, když bude tohle a támhleto. Všechno kolabuje, nemocnice přeplněné...ano, když mají v celé nemocnici dva plicní ventilátory, tak ty se snadno zahltí a nemusí to být ani kvůli covidu. Takže zase jsme u neschopnosti a nepřipravenosti.
A teď se chce po lidech, aby zůstali doma, nechodili tam nebo jinam, když vláda promrdala 6 měsíců a nepřipravila se vůbec na nic.
Stále platí, že test si dělat nenechám a jelikož co výkřik o covidu, to zcela protichůdná informace, tak o poškození mozku, plic a dalších orgánů, si myslím svoje. Teď jde totiž o to, prodat/nakoupit vakcíny. To bude byznys...pro někoho. A jak jsem řekl: vakcínu rychlokvašku si dobrovolně do těla nechá vpravit jeno debil.
Zatím jenom slyším, jak všechno bude, když bude tohle a támhleto. Všechno kolabuje, nemocnice přeplněné...ano, když mají v celé nemocnici dva plicní ventilátory, tak ty se snadno zahltí a nemusí to být ani kvůli covidu. Takže zase jsme u neschopnosti a nepřipravenosti.
A teď se chce po lidech, aby zůstali doma, nechodili tam nebo jinam, když vláda promrdala 6 měsíců a nepřipravila se vůbec na nic.
Stále platí, že test si dělat nenechám a jelikož co výkřik o covidu, to zcela protichůdná informace, tak o poškození mozku, plic a dalších orgánů, si myslím svoje. Teď jde totiž o to, prodat/nakoupit vakcíny. To bude byznys...pro někoho. A jak jsem řekl: vakcínu rychlokvašku si dobrovolně do těla nechá vpravit jeno debil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
nech teda odpociva v pokoji. Na druhu stranu kolko mala rokov a aku mala anamnezu? Aky mala zivotny styl? Ja som asi trochu starsi kedze moje babicky uz neiziju ale pamatam sa ako som chodil na prazdniny a ustrednou temou stretnutia dvoch dochodkyn bolo vzdy kto z epsylonoveho okruhu ich znamych zomrel. Ci sa nam to paci alebo nie, ludia na konci zivotneho cyklu vzdy umierali. Nosenim rusok 80 rocnemu cloveku nepredlzime zivot o 15 rokov ako sa nam snazia media nahovorit.mattonecz píše:já to tady nečtu pač to mužu rovnou číst novinky, víme o tom všichni prd.
kamarád skončil minulé pondělí na JIP, dva týdny horečky 38-39 a praktická doktorka mu řekla, že bez testu ho nechce vidět a hygiena, že na test nemá nárok.
v pondělí ho rychlá odvezla na JIP, dostal kyslík, paralen, ibalgin, po 5 dnech už je na infekčním, pořád dostává kyslík, ale už je lepší.
má smůlu, že má slabou imunitu a bere na to prášky. Ale v celé nahotě se ukázala neschopnost a tragické řízení tohodle cirkusu
v pondělí ho rychlá odvezla na JIP, dostal kyslík, paralen, ibalgin, po 5 dnech už je na infekčním, pořád dostává kyslík, ale už je lepší.
má smůlu, že má slabou imunitu a bere na to prášky. Ale v celé nahotě se ukázala neschopnost a tragické řízení tohodle cirkusu
řB ale tady nejde o vládu. Ta podělává na co šáhne a umí jen krást, ehm čerpat dotace. Tady jde o nás, všechny občany. Revoltovat proti vládě občanskou neposlušností za nouzového stavu mi nepřijde jako vhodné místo a čas.
Jasně, pokud by tady byla OK vláda, bylo by to snazší. Není, nemáme. Bohužel. Ale pokud budou lidi ignorovat i polofungující věci, tak nebude vůbec nic. Co pak? Budeme fatalisti a necháme to přirozenému výběru?
Vůbec nechci kopat za vládu a vyzývat k aktivismu, jen k plnění toho nutného. Ona totiž vláda se zase marketingově prodává, ale vlastní boj vedou jiní- hygienici a epidemiologové. Ti potřebují nějaká data. Partyzánské tendence bych momentálně uklidnil.
Jasně, pokud by tady byla OK vláda, bylo by to snazší. Není, nemáme. Bohužel. Ale pokud budou lidi ignorovat i polofungující věci, tak nebude vůbec nic. Co pak? Budeme fatalisti a necháme to přirozenému výběru?
Vůbec nechci kopat za vládu a vyzývat k aktivismu, jen k plnění toho nutného. Ona totiž vláda se zase marketingově prodává, ale vlastní boj vedou jiní- hygienici a epidemiologové. Ti potřebují nějaká data. Partyzánské tendence bych momentálně uklidnil.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek