Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
kdybys ty starý sedadla likvidoval, měl bych zájem o zadní opěrky i s těma držákama co jsou v opěradle.
Sorry, už sou ve sběrným dvoře.
EDIT: Byla to totiž extra rychloffka, zrovna dyž sem stará sedadla vyndal z Pindice, tak kolega jel s vozíkem do sběráku, taxem mu je na ten vozík hned šupnul....
EDIT: Byla to totiž extra rychloffka, zrovna dyž sem stará sedadla vyndal z Pindice, tak kolega jel s vozíkem do sběráku, taxem mu je na ten vozík hned šupnul....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mi se ta kombinace žluté a červené líbí. Sám bych to asi i nechal.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
I doma (drahá 3/4) mi bylo řečeno totéž, asi teda už šmejdit po fiat-vrakáčích nebudu.
Jo a ešče jeden aftermath - prozatím sem tu dycky spal, že na Fiat jsou díly (i OEM) za "hubičku" (např. v porovnání se Schade) a.... Pindica má po těch 15-ti letech roztržený koženkový límec kolem řadičky..... dyž už sem ji "opravoval" (sedadla), tak mě napadlo opravit i to..... ten límec (= kousek sešité koženky) se samostatně koupit dá.... jen jako nový díl, na vrakáčích nenisu, nový je ale za dvojku.... uffff, ale asi jí / si tu drahou radost udělám....
To Ti někdo ušije za polovic ne? Kozinky musí být ve Vašem kraji dostatek.
Sem (ač to nedělám ráth, čili skoro nikdy) zašel na allegro.pl a koupil to tam za 635kaček i s poštovným. Sem zvjedaff, kdy to přijde.
EDIT: a pšonsky to je OSŁONA ZMIANY BIEGÓW
EDIT: a pšonsky to je OSŁONA ZMIANY BIEGÓW
Ty sedačky vypadají moc pěkně. Gratulace Zavzpomínal jsem si na svoji pandičku Já měl sedačky sice jen černé, ale když jsem ji před rokem po 12 letech prodával, byly jako nové. Ale najeto jen něco přes 60 tis. km.
EDIT: Jo, tu kůži u šaltrpáky jsem už měl taky potrhanou.
EDIT: Jo, tu kůži u šaltrpáky jsem už měl taky potrhanou.
Naposledy upravil(a) jerry dne sob 10 říj 16:37, celkem upraveno 2 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak. Pindica dostala (jako každý podzimek) dva nové zimní SnowControly dopředu, může začít sypat. :skiing smiley: