Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice

Příspěvek od pjanda »

pavproch: To misty neni spatna cesta, ale ke skutecne Jizni smycce to ma daleko :) Tu jsem si dnes dal ja s Vasim budoucim autem ;) a i kdyz jeho fakticke kvality se v garazi samy od sebe nezlepsily, funkcni prehravani MP3 posunulo kvalitu jizdy i v takovych podminkach prece jen vyse ;))
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

330ix?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

No dobra, nebyl jsem presny :) Skoro Vasim budoucim autem v me verzi ;) - bez x a bez T ;)

Ale snad si to xi nekde sezenu na test drive, nez si ho koupite Vy - budu Vas pak moci strasit kazdy vecer ;)
Skanz3n
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

bojim, bojim.... :-)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

pjanda píše: Ale snad si to xi nekde sezenu na test drive, nez si ho koupite Vy - budu Vas pak moci strasit kazdy vecer ;)
Rád zapůjčím. A ani se moc nenatrápíte s řazením... :-D
jzk
Spolujezdec

Příspěvek od jzk »

Pro pražáky bych doplnil, že Břežanské údolí má po loňské rekonstrukci supr novej asfalt a se zprovozněním pražského okruhu tam nejsou kamiony a vůbec provoz klesnul hodně nízko, i když samozřejmě pokud chcete mít volnou cestu tak si vybírejte časy "mimo špičku" (v noci v tom stromovém tunelu je to fakt dost super zážitek) ;)
Edit : pro upřesnění pokud někdo nezná, jedná se o úsek Zbraslav - Dolní Břežany po 101. Pokud si chcete dát okruh, tak v Břežanech hned na prvním kruháko to vemte na Točnou a zpátku dolů do Prahy cestou kterou už tady někdo zmiňoval. Z točný dolu je sice horší povrch ale teď tam zalátovali pár největších děr, takže se to dá bez újmy na přibližovadle.
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Jo, Točnou jsem tu zmiňoval já, není špatná, ale má řadu nevýhod. Jezdí tam cyklisti (v těch serpentinách vůbec neni vidět), je tam podprůměrnej povrch a ta trasa je krátká (2 max. 3km). I ty Břežany jsou hezký údolí, akorát rovněž krátká trasa a cyklisti to samý, ale asi přehlednější než Točná dolu/nahoru.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Hodila by se vzdy nejaka mapa, treba pro nas mimoprazske :) Ne snad, ze bych zrovna chtel vyrazit do Brezan na 2 km dlouhou silnici plnou cyklistu ;), ale neni spatne vedet, o cem presne je rec...
Skanz3n
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Já si taky myslim, ostatně hezkou, technickou silnici je možný najít prakticky kdekoliv, to je spíš pro pražáky, kterým se nechce moc daleko jezdit nebo si cestou z práce trochu zablbnout.

Točná dolů na Zbraslav

Břežanské údolí
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Kdyz uz jsme vyrazili na evropske silnice, je dobre ozivit i toto tema :) Nedavno jsem si pripomnel tuto cestu z Bernartic do Tyna nad Vltavou popr. naopak:

http://mapy.cz/#x=14.490803&y=49.294217 ... fast%22%7D

Je to opravdu pekna trasa se vsim vsudy - horizonty, zatacky, bezchybny povrch, velmi omezeny provoz.
Skanz3n
Odpovědět