Koronavirus
Re: Koronavirus
Teď obdržel netestovaný ani nepodezřelý příbuzný SMS o negativním výsledku testu pro někoho jiného, chytrá karaňťéna funguje
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dnes jsem zaslechl,že mají být od pondělí roušky i venku.Má to někdo ověřené ?
Bez bodů
Já ji dávám vyvětrat ven už dnes. Vydrží tak i několik měsíců
A musím se skutečně nechat očkovat, nebo bude stačit složit Prymulovi peníze na účet?
Nedávno jse přemýšlel, k čemu je asi nachystaný ten čip, co mám na nové občance. No a u stavu proočkovanosti se jeho využití přímo nabízí, můžeme všude dovnitř chodit přes turniket, že
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
No právě. Kdybychom i po státní linii byli zůstali v létě u roušek uvnitř, neotevřeli kluby a diska, stopli včas speciálně Chorvatsko, tak by nám to sice taky rostlo, ale jako jinde. A mohli bychom normálně cestovat, lidi by cestovali k nám a skoro vše by aspoň zatím fungovalo. Těch pár chvilek bezstarostné svobody nás bude stát majlant.honziss píše:Prumysl celkem jede. Opatreni ve firmach jsou daleko vetsi nez opatreni narizovana statem. Firmy, ktery sem za leto navstivil bez rousky bych napocital na jedny ruce, rozestupy, polovina zidli v kantynach, atd... Jsou firmy, kde jsou navstevy komplet zakazany, ale kdyz prijedu s cerstvym testem, radi udelaj vyjimku.
Výše jsem psal, jak je vláda i opozice v Německu v tomto jednotná. Po dnešním sezení to pochopil i Fiala, bohužel pozdě. Předtím se každá partaj snažila vytřískat maximum bez ohledu na zdraví a ekonomiku. A dělat že nic, to nejde navzdory všem odpíračům, protože se to pak stejně zastaví samo. A škody po všech stránkách budou jen a jen větší.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Se vším se dá asi souhlasit, bohužel nám vládne blekota co se řídí reakcema na fejsku a pak to podle toho vypadá.jerry píše:No právě. Kdybychom i po státní linii byli zůstali v létě u roušek uvnitř, neotevřeli kluby a diska, stopli včas speciálně Chorvatsko, tak by nám to sice taky rostlo, ale jako jinde. A mohli bychom normálně cestovat, lidi by cestovali k nám a skoro vše by aspoň zatím fungovalo. Těch pár chvilek bezstarostné svobody nás bude stát majlant.honziss píše:Prumysl celkem jede. Opatreni ve firmach jsou daleko vetsi nez opatreni narizovana statem. Firmy, ktery sem za leto navstivil bez rousky bych napocital na jedny ruce, rozestupy, polovina zidli v kantynach, atd... Jsou firmy, kde jsou navstevy komplet zakazany, ale kdyz prijedu s cerstvym testem, radi udelaj vyjimku.
Výše jsem psal, jak je vláda i opozice v Německu v tomto jednotná. Po dnešním sezení to pochopil i Fiala, bohužel pozdě. Předtím se každá partaj snažila vytřískat maximum bez ohledu na zdraví a ekonomiku. A dělat že nic, to nejde navzdory všem odpíračům, protože se to pak stejně zastaví samo. A škody po všech stránkách budou jen a jen větší.
Mě by stejně zajímalo, jak se to vlastně nejvíc šíří. Moje zkušenost s menšími firmami je ta, že se tam roušky nikdy nenosily, ani na jaře, ani teď. A když, tak velmi ledabyle. Zkuste dělat v partě zámečníků nebo pokrývačů, partě chlapů na pile....
U obchoďáků bylo bububu, ale madlo vozíků šlo z ruky do ruky bez jeho desinfekce. Teď je to to samé. Pokladní byly minimálně postižené, a to i v době před těmi plexiskly. Což jsou všechno vlastně pozitivní zprávy, není zas tak snadné se nakazit.
Musí tam být nějaký intenzivnější kontakt. Netuším jestli ty hospody a jiné akce.....dlouhodobé vysedávání na krátké vzdálenosti.
Možná si v dobách, kdy se straší, drží lidé podvědomě větší odstupy.
U obchoďáků bylo bububu, ale madlo vozíků šlo z ruky do ruky bez jeho desinfekce. Teď je to to samé. Pokladní byly minimálně postižené, a to i v době před těmi plexiskly. Což jsou všechno vlastně pozitivní zprávy, není zas tak snadné se nakazit.
Musí tam být nějaký intenzivnější kontakt. Netuším jestli ty hospody a jiné akce.....dlouhodobé vysedávání na krátké vzdálenosti.
Možná si v dobách, kdy se straší, drží lidé podvědomě větší odstupy.
Ja myslim, ze to jsou hlavne kluby a bary, v lete jsem par mist navstivil a prislo mi, ze nocni zivot v praze i jinde byl jak urvanej ze retezu po tom lockoutu na jare
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k