e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: e46 vs e85 vs Z4M - má ještě e46 co říct?

Příspěvek od Vrooom »

Vzhledem k tomu ze ste popsal srot ;) Ale pokud chcete mit opravdu tip top tak to budete muset provest i u toho drazsiho kousku, neverim, ze na nem bude vsechno v top stavu, to je jen u noveho auta :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pjanda píše: Je mou velkou zivotni zkusenosti, ze u ojetiny vzdy plati: koupit ...
vidím to jinak: " Je mou životní zkušeností, že u ojetiny vždy platí: nekoupit"

(jednou jedinkrát sem soukromě koupil "ojetinu" - a to měla na tachu (i ve skutečnosti) jen 2500km a co s tím bylo starostí a "nasralismu".... ditto se služebákem, kterýho mi koupil bývalý šéf - "referentská oftáka" z MB, prý aby ušetřil... no neušetřil... #-o )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Vroom: Ano i ne. Zvu Vas na prohlidku jednoho veterana, ktery mel pri koupi necelych 40 tisic km a stal cca 1,5nasobek toho, co je jinak bezne. Muzete si ho prolezt, osahat, muzeme ho projet a zjistite, ze rozdil mezi nim a novym autem je velmi velmi maly. Nejen tou kilometrazi, ale i celkovou historii, peci prvniho majitele...

Kdyz si to pak srovnate s autem v obvyklem stavu, tak uznate,ze i kdybyste do nej dal dvakrat vice penez, nez kolik cini rozdil od toho velmi zachovaleho, nedosahnete ani stejne pozitivniho celkoveho dojmu. On ten dojem dela totiz kde co a kdybyste to vsechno mel vymenit, opravit...

Koupil jsem v zivote mnoho aut, novych i ojetych, toto je ma zkusenost, za jejiz pravdivost jsem pripraven se bit :) Jinou otazkou samozrejme je, jestli v danou chvili mate penize na to koupit ten lepsi kus. V takovem pripade ale radim setrit, protoze ten horsi ani postupnymi investicemi do stavu toho lepsihi nikdy nedostanete, i kdyz cenovy rozdil casem nasobne preplatite...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

pavproch: Ja Vam i rozumim, ojetiny jsem nekupoval leta. Ale v posledni dobe nemam na vyber :) Doufam, ze to brzy nepoznate sam ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Prasík
Řidič začátečník

Příspěvek od Prasík »

pavproch: ale tak to už je hodně přehnaný, holt špatnej kus, ale auto s 2500km bych řekl že je nový, pokud to není vylítaná předváděčka...??
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@pj: taky doufám.... :-)

@prasík: kromě toho, že to mělo lehce pobouchaný plechy (padla na to zvrchu traverza), tak na to nebyla záruka (bo to byl ital z Itošky), žralo to wolej i benzín víc než zdrávo a vůbec.... prostě never ever more.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

já zase budu tvrdit, že je lepší koupit auto s 50tkm, které má vychytané všechny porodní mouchy... hold, co mám v okolí nová auta, tak je to neustále těšení se na garančku a předání papírku, tady to hrká, tady to bouchá, tady to vrže, tady toto nefunguje.

- pokud má opravdu 50tkm a jezdil s tím slušný člověk, jen zbohatl a šel o dvě třídy výš :)

edit: Tak koupit auto z itálie s 2,5tkm po traverze tomu se říká umění :D
Slow and serious
Prasík
Řidič začátečník

Příspěvek od Prasík »

Pavproch: tak to sorry, ale jestli jste koupil auto, na který spadla traverza, teklo z něj olej atd, a pak nadáváte, tak nevim :D :D :D
Prasík
Řidič začátečník

Příspěvek od Prasík »

kurva zase mě kopp předběhl!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

netekl z něj wolej, žralo to wolej.... prostě tipo gt
Odpovědět