Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
Tak co všechno zítra Prymule (podle vzoru motýle) stopne?
Odletím 8.10. na závody do SP? Pustí mne pak zpět do ČR? A co Jan Tleskač?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jestli to veme dle SVK scenare, tak nas v podstate ceka druhe jaro
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Pustí tě oni tam? Třeba Německo od 1.10. 5 dní karanténa a teprve poté možnost se vyvázat negativním testem. Prymula NeprymulařidičBOB píše:Tak co všechno zítra Prymule (podle vzoru motýle) stopne?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jj, což je fakt komedie. Od 1. listopadu tam mám být dlouhodobě pracovně a jsem z toho takovej nesvůj.jerry píše:Pustí tě oni tam? Třeba Německo od 1.10. 5 dní karanténa a teprve poté možnost se vyvázat negativním testem. Prymula NeprymulařidičBOB píše:Tak co všechno zítra Prymule (podle vzoru motýle) stopne?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pojedeš o 5 dní dřív, ohlásíš při příjezdu na zdravotním úřadě, kde bydlíš, aby tě mohli zkontrolovat. Pak si hodíš 5 dní karanténu na hotelu, zajdeš na placený test a pokud bude negativní, tak s výsledkem požádáš o ukončení karantény.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
No já se nejvíc bojím že kdyby mě nedejbože chytl těžkej průběh, tak tam jako ceska untermensch někde zdechnu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
V listopadu budeš rád, že jedeš pryč, protože to už dávno nebudou volná lůžka
Stepan: Z toho bych nemel obavy. I posledni krimigrant tu dostane na co si vzpomene
Vytiskni si smlouvu, nech ji v aute, budes od tedka pendler, na ty se nic nevztahujeStepan píše:jj, což je fakt komedie. Od 1. listopadu tam mám být dlouhodobě pracovně a jsem z toho takovej nesvůj.jerry píše:Pustí tě oni tam? Třeba Německo od 1.10. 5 dní karanténa a teprve poté možnost se vyvázat negativním testem. Prymula NeprymulařidičBOB píše:Tak co všechno zítra Prymule (podle vzoru motýle) stopne?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k