Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Mam na kole PF30, davam tam origo shimano, lis jsem si vyrobil z dlouheho sroubu a v praci mi udelali na soustruhu ty dva dily, co dosedaji na samotne loziska, naklady par kc. Ven to slo kouskem dreva, kladivem a soustredenym poklepem. Nic jsem nikdy nelepil.
Pravda vyděsí
Jak sem psal, prozatím jen uvažuju, díky za tip, jak to pořídit levně.
Neska zase príma výlet, akoráth.... cestu z kopca sem měl naplánovanou tam, kde sem byl naposled ca 15let z5 a tehdy tam byla lesní cesta. Ta ale zarostla tak, že to byl pěší boj v jungli s bajkem v náručí. Zato sem tam viděl (ale nesbíral) "tuny" hřibů....
Neska zase príma výlet, akoráth.... cestu z kopca sem měl naplánovanou tam, kde sem byl naposled ca 15let z5 a tehdy tam byla lesní cesta. Ta ale zarostla tak, že to byl pěší boj v jungli s bajkem v náručí. Zato sem tam viděl (ale nesbíral) "tuny" hřibů....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a kdybys nahodou potreboval, kousek od tebe bydli imho nejlepsi mechanik na kola, co znam
Pravda vyděsí
Neska po výletě sem ten střed rozebral a vyčistil, bylo tam neuvěřitelně moc písku a bahna, fčíl je tam místo toho bovdela vazelína, při příštím výletě uslyším, esli to "praská" míň.
Ufffff, (opět) sem to trefil.... takže zklamání se odkládá až někdy příště... (kopyrajt Olda Říha)pavproch píše: sem opravdu zvjedaff, kdy se mi ty nákupu po fernetu vymstí, že koupím něco úplně špatně velikostně nebo provedením (v pondělí očekávám další balíček - tentokrát nepropo bundu na vycházky do nečasí - opět nová značka = mně neznámé číslování - koupeno naslepo jen podle jejich velikostní tabulky na webu).
Pomalu propadající se brzdová páka je problém páky, že?
Pokud ano, vyměnit jen páku, nebo komplet sadu za XT/Zee?
Pokud ano, vyměnit jen páku, nebo komplet sadu za XT/Zee?
2.9T RWD
Propadá se při brždění? Pokud jo, tak (možná) odvzdušnění by mohlo pomoct.
Při jízdě jsem si toho nikdy moc nevšiml, ale pokud držím brzd. páku třeba 30 vteřin, tak při stejné intenzitě (tlaku) začínám 20mm od řidítek a končím s pákou na řidítkách. Za jízdy tak dlouho nebrzdím, tak jsem si nevšiml, ale při stání se zmáčknutou brzdou musím po 30s povolit a znovu zmáčknout.
2.9T RWD
Pokud z toho nikde nechčije hydro olej, tak to asi opravdu vevnitř v té páce propouští některéké těsnění (do vyrovnávací "nádržky").