nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Deli: S Kii Ceed jsem teď nedávno jezdil a byl to 5dv.Pokud ti vyhovuje 3.dv,tak proč ne. Dojmy sem můžu dát,pokud budeš chtít.
Bez bodů
beaumont:Na stránkách Fiatu pořád Linea je,ale jestli víš to co nevím,tak napiš.
Bez bodů
Dix: Sorry, teď nevím, nač se ptáš...? Jinak současnou situaci kolem Liney jsem nijak zvlášť nezjišťoval, nevím víc než je na webu. Ale kdybys potřeboval něco extra, můžu se ti přeptat, mám u Fiatu nějaké kontakty.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
to má každý, kdo má nějaké italské auto... na svého spodního, vrchního a středního servis mistra
pro mě zase v podstatě neexistuje E36, kterou vnímám jako nejhorší 3er všech dob.
pro mě zase v podstatě neexistuje E36, kterou vnímám jako nejhorší 3er všech dob.
Slow and serious
beaumont:Právě,na webu je,takže mě nepřijde,že by se neprodávala.Jenom mě zarazilo,že jsi psal,že se přestala prodávat v ČR.
Bez bodů
Dix: tak to jsme si nerozuměli, prodávat se přestala pouze motorizace 1.4 T-Jet, ostatní samozřejmě zůstávají. Ale 1.4 atmo jsem se Delimu neodvážil ani nabídnout (ostatně tu bych si ani já nekoupil).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
baumont:OK
Deli: Ještě mám jízdní dojmy z nového Citroenu C4.
Deli: Ještě mám jízdní dojmy z nového Citroenu C4.
Bez bodů
Gratuluji k jízdním dojmům, ale mám obavu, že s oběma vozy jsi v tomhle vlákně mírně OT
2.9T RWD
sto soudruhů, sto chutí....KoPP píše: pro mě zase v podstatě neexistuje E36, kterou vnímám jako nejhorší 3er všech dob.
(nekritizuju, neposmívám, konstantuju)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.