Tobě nevěřím ani že máš tchyni.řidičBOB píše:Jistě. Proto tchýně po každém očkování na chřipku, jí obratem dostala. Stalo se jí to asi 3x. Od té doby se neočkuje a chřipku nemá.GeneHawkins píše:Správná vakcína je udělaná tak, že riziko prakticky nehrozí, na rozdíl od skutečného viru. Analogické očkování proti běžné chřipce se ohroženým jedincům vysloveně doporučuje.
Koronavirus
- GeneHawkins
- Letec
Re: Koronavirus
No a hlavně nás zajímá jak očkování funguje u lidí. Jak je to u tchýní je vedlejší.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: tak nahoď něco věrohodného, co podporuje tvou tezi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je mi nějaká novinka...rouška přece nikdy nechránila a nechrání mě před nákazou. Tenhle buď ve škole nedával pozor nebo tužba po funkci je mocnější, než diplomPodle Maďara roušky „na obou stranách“ významně snižují riziko nákazy. „To víme už delší dobu. Záleží ale i od jejich kvality a momentálního stavu. Ta jistota není absolutní, pokud by ale k nákaze i přesto došlo, infekční dávka bude nižší,“ uvedl dále.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A proč je nosí pacienti s výraznou imunosupresí po transplantacích? Pro parádu to nebude
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se nějakého doktora.
To je asi stejný argument, jako jsem četl včera: jsou přece země, kde to nosí celoročně, aby se chránili....
To je asi stejný argument, jako jsem četl včera: jsou přece země, kde to nosí celoročně, aby se chránili....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řB: Zavolej Pirkovi do IKEMU, že roušky u pacientů po transplantaci srdce jsou kravina.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.