Koronavirus
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Koronavirus
@GH
Kdo a jakým způsobem stanovil, že se lidi v autobuse nakazili právě od toho konkrétního jedince?
Co když se jim virus dostal do těla už předtím, ale neobjevily se u nich žádné příznaky onemocnění, takže nebyli testováni?
Kdo a jakým způsobem stanovil, že se lidi v autobuse nakazili právě od toho konkrétního jedince?
Co když se jim virus dostal do těla už předtím, ale neobjevily se u nich žádné příznaky onemocnění, takže nebyli testováni?
Souběžná diagnóza se strachem z 5G sítí bývá spíš militantní nošení roušek.mattonecz píše:Vy co ste proti rouškám bojíte se taky 5G?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Nevím no, přijde mi ten odpor vcelku silný u gumáků typu flastenci poslouchající ortel atp
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- GeneHawkins
- Letec
Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.Lachende Bestien píše:@GH
Aenean placerat.
Nullam rhoncus aliquam metus. Etiam dui sem, fermentum vitae, sagittis id, malesuada in, quam. Nulla pulvinar eleifend sem.
Jsem to dal do překladače....
Nápoj na domácí úkoly, promovaný jako komiksová rajčatová omáčka, bolest v krku nyní zdarma, je velmi snadné se stresovat.
Jasmínová nemovitost.
Pellentesque tellus, existuje nějaký strach. Dokonce i cursus eget, fermentum vitae, sagittis id, malesuada in, quam. Uvolnění v japonském salátu.
....a celkem s tím souhlasím.
Nápoj na domácí úkoly, promovaný jako komiksová rajčatová omáčka, bolest v krku nyní zdarma, je velmi snadné se stresovat.
Jasmínová nemovitost.
Pellentesque tellus, existuje nějaký strach. Dokonce i cursus eget, fermentum vitae, sagittis id, malesuada in, quam. Uvolnění v japonském salátu.
....a celkem s tím souhlasím.
- Lachende Bestien
- Letec
Algoritmy šmíráckého strejdy gůgla se ve volném čase pravděpodobně už po dlouhou dobu věnují skládání pokročilých forem minimálně dvojjazyčných haiku. Pak člověka ohromí podobným uměleckým skvostem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já se celý život bojím jenom pitomcůmattonecz píše:Vy co ste proti rouškám bojíte se taky 5G?
Nemám nic proti rouškám, jako takovým, i když o jejich funkčnosti a dalších aspektech, můžeme diskutovat. Pochybuji i o tobě, že při každém vstupu do prostředku MHD si nasadíš roušku novou. Spíš tipuji tu z kapsy, kterou zrovna najdeš. A můžeme klidně pokračovat v logice a systematičnosti opatření... Navíc - třeba takové metro má hodně vysoké stropy a větrá se tam
Nehledě na fakt, že každý podzim dosahují počty nakažených respiračními nemocemi statisíce a všem to doteď bylo šumák. A neříkej mi, že chřipka není Covid V ČR na ní zemřelo řádově víc lidí, než na Covid.
Jo, a poslouchám ToTo, Phila Collinse, Stinga, Genesis, Petera Gabriela a Duo Jamaha.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
řidičBOB píše:... A neříkej mi, že chřipka není Covid V ČR na ní zemřelo řádově víc lidí, než na Covid...
http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM ... n_2020.pdfBěhem chřipkové sezony 2019-2020 bylo do 17. 4. 2020 hlášeno celkem 296 klinicky závažných případů chřipkové infekce vyžadujících hospitalizaci v režimu intenzivní péče (SARI), z nichž 58 osob infekci podlehlo.
Takové hlouposti si mezi sebou posílají senioři v řetězových mailech.mattonecz píše:Vy co ste proti rouškám bojíte se taky 5G?
Bez bodů
Ale vykládej to nevěřícím Tomášům. Ti si musí sami sáhnout, jak to stojí v bibli. Pak teprve uvěří.GeneHawkins píše:řidičBOB píše:... A neříkej mi, že chřipka není Covid V ČR na ní zemřelo řádově víc lidí, než na Covid...http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM ... n_2020.pdfBěhem chřipkové sezony 2019-2020 bylo do 17. 4. 2020 hlášeno celkem 296 klinicky závažných případů chřipkové infekce vyžadujících hospitalizaci v režimu intenzivní péče (SARI), z nichž 58 osob infekci podlehlo.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.