Politický koutek
Re: Politický koutek
Žrát můžeš, ale nesmíš mlaskat. Když budeš mlaskat, zbytečně na sebe upozorníš a naštveš spoustu lidí. Tak to bylo, je a bude
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Mě mimochodem překvapilo, že Vávra, kterýho jsem vždycky považoval za relativně zajímavýho člověka, kterýho si rád poslechnu a z drtivý většiny se mi ani nechce zvracet, sám sebe označuje za eurofederalistu a z myšlenky společných dluhopisů je víceméně naprosto nadšenej.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Bez bodů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer byla Venezuela opět v TV. To je panečku skvost! Jak tohle může být tak sebevědomé?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale ten závěr byl boží
- Lachende Bestien
- Letec
Čím je člověk větší ignorant, tím cítí větší potřebu se prezentovat jako sebejistý a suverénní expérd, aby svou hrubou nevědomost zakryl.
U politických loutek aj. často se v masově-mediálních stokách vyskytujících "mluvících hlav" prezentujících své "zaručené" (čti z prdele vytažené) socio-inženýrské teorie o tom, jak nejlépe nakládat s životní energií milionů lidí ve formě daní, to jinak ani nejde.
U politických loutek aj. často se v masově-mediálních stokách vyskytujících "mluvících hlav" prezentujících své "zaručené" (čti z prdele vytažené) socio-inženýrské teorie o tom, jak nejlépe nakládat s životní energií milionů lidí ve formě daní, to jinak ani nejde.