Ford Mustang

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
007
Adept autoškoly

Ford Mustang

Příspěvek od 007 »

Ahoj vespolek,
mám v plánu si pořídit Mustanga, S550, GT samozřejmě, US verzi a tak už nějaký ten pátek hledám kandidáta... Víceméně vím, co chci, řídil jsem jich už pár, takže i nějakou tu zkušenost mám, ale poslední měsíce mě zaráží jedna věc: verze z roků 15 a 16 se zdražují, 15-ka je v průměru snad dražší než 16-ka, 17-ka taky leze nahoru a za chvíli bude verze po faceliftu snad levnější než tyto uvedené ročníky (kam teda směřuje můj zájem). Proto mám dotaz nebo spíš prosbu: je tady nějakej odborník, který by mi mohl tyto cenové výkyvy nebo spíše anomálie vysvětlit? Je na verzi po FL (myslím na té zámořské) nějaká zrada nebo něco, co sráží cenu dolů víc než u těch starších? Já vím, že jedna věc je cena inzerovaná a druhá reálná, za kterou se mustafa opravdu koupí. Ale přece mi to vrtá hlavou... P.S. Možná se mi to zda, ale v EU jsem si výše uvedeného nevšiml, neberu Litvu, to je kapitola sama pro sebe
Děkuji předem za případně rady, M.
M.Z.
Letec

Re: Ford Mustang

Příspěvek od M.Z. »

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Zhola naprd pro nefejsbukáře.

Hele, nevím. Občas se sice objeví nějaká závada, která se jeví častější (klepání v motoru, například), ale nenapadá mne nic, co by se týkalo jen aut po xichtozdvihu. Také po něm koukám, ale mně přijdou drahé všechny :(. V Unitestě jsi se ptal?
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Máme Bullitta týden,kupovali jsme nového v Germánii a chtěli jsme jen evropskou verzi,páč ,když něco, hodí se to na podvalu zpátky do Ford servisu, mám ho kousek za barákem,mladej je tam každej tejden,ať si s tím poradí ,navíc jsme dostali 7 let záruku a dobrou cenu,tak jsem po US verzích ani nekoukal,vycházelo to dráž,myslím u běžných prodejců s US kárama. Zatím zajíždíme,tak uvidíme po čase,ale je to pecka.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

U Bullitta to beru, ale já koukám po convertible a zrovna u něj mi změny evropské verze přijdou dost mimo. Tam mi dává americká verze větší smysl.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
foji
Autoškolák

Příspěvek od foji »

před FL nemá StartStop ani GPF, ale nevidim důvod aby kvůli tomu rostl na ceně zase mu dost věcí chybí.
last of the V10
007
Adept autoškoly

Příspěvek od 007 »

Jenyk píše: V Unitestě jsi se ptal?
ME, Denker apod. mám až jako další v pořadí, jde mi o individuální dovoz, ty jejich ceny jsou vysoko...
007
Adept autoškoly

Příspěvek od 007 »

To foji: tys na to kápl, to je tím start/stop, počkám rok a bude to levnější po FL než před ním
To 970ka: můžeš být konkrétnější?
Jinak Bullitta - jooo to bych si dal líbit, shelbina to samý, ale je to mimo moje finanční možnosti... Rozdíly mezi US verzí a EU jsou každému, kdo se o to trochu zajímá, jasný, teda aspoň něco... ale mě se prostě ta evropská verze nelíbí. Ovšem jestli to s těma cenama amíci budou myslet vážně i za pár měsíců, tak mi nabourají plány... Teď ještě ta čínská chřipka do toho, no prostě mi to nejde do hlavy...
007
Adept autoškoly

Příspěvek od 007 »

007 píše:
Jenyk píše: V Unitestě jsi se ptal?
ME, Denker apod. mám až jako další v pořadí, jde mi o individuální dovoz, ty jejich ceny jsou vysoko...
Já to otázku pochopil až teď ^:)^ Neptal...
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Jenyk píše:U Bullitta to beru, ale já koukám po convertible a zrovna u něj mi změny evropské verze přijdou dost mimo. Tam mi dává americká verze větší smysl.
Ale zase novej za cca 1mega bez dph,je dobrý,ne ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Odpovědět