nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
Vasco: jak v které červené, taková ta tmavá metalíza co byla na M6, nevím jestli byla i na normální 6er, není vůbec špatná
Já jsem tě pochopil...HondaMan píše:Beaumont: Schválně jsem si to našel, aby nedošlo k mýlce. Současná 6er = F12; minulá 6er e63
Toho veterána, co ty myslíš, jsem já rozhodně nemyslel
HM, Vasco, KoPP: Tak si holt chlapci založte Banglův fan club , co s vámi nadělám...
Já jsem prostě Banglovu éru z mého vnímání BMW vytěsnil. Pro mě zkrátka BMW teď představilo druhou generaci šestky označenou F12 (po první E24), podobně jako se v letech 2002-2008 prostě z mého hlediska nevyráběla žádná 7er atd.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Beaumont: jsi divnej stará 6 je hezká, nová už tolik ne, stará 7 vs. nová taktéž, jen u 5er. nevím, tam si mi líbí možná více nová, ta je opravdu pěkná, ale i stará se mi líbí
beaumont, urcite nie so svojim nazorom sam Podla mna Chris Bangle nikdy nemal navrhovat auta, lebo to nevie Ale uznavam jeho prace napriklad v interierovom designu
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
já jsem v názoru na bangleho dizajn (ako vravia bratia) aut rozpolcen: e9x se hooodně mi líbí, e60 a e65 je hnus
a podobně jako beau ignoruju celou jednu generaci (3er)
e30 můžu
e36 je imho nejkrásnější bawor všech dob
e46 pro mě "neexistuje"
e9x je jen v těsném závěsu za e36
EDIT: a to, že jsme jezdil e36 a brzo (snad) budu e91 je jen náhodná shoda s výše řečeným.... )
a podobně jako beau ignoruju celou jednu generaci (3er)
e30 můžu
e36 je imho nejkrásnější bawor všech dob
e46 pro mě "neexistuje"
e9x je jen v těsném závěsu za e36
EDIT: a to, že jsme jezdil e36 a brzo (snad) budu e91 je jen náhodná shoda s výše řečeným.... )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja nevim, mne se bangloviny li bi, zejmena sestka (byt na starou samozrejme mit nemuze) i sedmicka, jediny krok mimo je E60/E61, to se nemelo stat...to vypada uplne korejsky, nastesti to novu petkou zachranili, ta je uchvatna za obe generace
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
ty telefony, nebo co ted dela, mu pujdou lip
jezdím pod své možnosti a jsem ovce