Ahoj,
mám na vás prosbu.Poradil byste mi někdo s výběrem ojetého vozu. S manželkou si chceme koupit něco většího, jelikož rádi cestujeme, rodina se rozrůstá a přijde mi, že se mi už všechny ty věci na děti do kombíku nevejdou .
Požadavky: velikost podobná VW T5 Multivan, spolehlivost, cena do 250tis Kč. Značka - model nerozhoduje, spíše spolehlivost a finanční zatížení při případných opravách.
Děkuji za rady
Honza
velké auto do 250 tis.
Re: velké auto do 250 tis.
Raději Trafic, Vivaro, apod. T5 je kasička
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Re: velké auto do 250 tis.
No....tak ci onak to bude dodavka = hluk, tvrdy plasty, osemetne jizdni vlastnosti atd...
Po zkusenostech s obema kategoriema bych teda radeji volil Smax/Galaxy/Sharan/Alhambra a dozadu drzak na kola. Znovu rikam - dozadu.
Nebo bych teda kdyz uz,tak volil t4 Atlantis nebo tak neco. Ano,je to stare a drahe. Ale ma.to svuj duvod.
Pokud nutne t5,tak radeji 1.9tdi nez 2.5. a bacha na prevodovku..ty 6kvalty nepatri mezi trvanlive a nedavaji moc vedet dopredu. Kamos ted vypustil "stribrny olej" oprava prevodovky za 12tis o coz nejde tolik,jako o to,ze auto stalo 14dni a jak rikam-prevodovka fungovala normalne. Nebyt prevence v podobe vymeny oleje,zjistil by to az tim,ze by se to zastavilo.
Po zkusenostech s obema kategoriema bych teda radeji volil Smax/Galaxy/Sharan/Alhambra a dozadu drzak na kola. Znovu rikam - dozadu.
Nebo bych teda kdyz uz,tak volil t4 Atlantis nebo tak neco. Ano,je to stare a drahe. Ale ma.to svuj duvod.
Pokud nutne t5,tak radeji 1.9tdi nez 2.5. a bacha na prevodovku..ty 6kvalty nepatri mezi trvanlive a nedavaji moc vedet dopredu. Kamos ted vypustil "stribrny olej" oprava prevodovky za 12tis o coz nejde tolik,jako o to,ze auto stalo 14dni a jak rikam-prevodovka fungovala normalne. Nebyt prevence v podobe vymeny oleje,zjistil by to az tim,ze by se to zastavilo.