Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Ta paní je hrozná, naprosto hrozná! A podle kamarádů ekonomů tomu vůbec nerozumí. Ale tak asi proto tam je.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tatík říkal, že jí potkal na nějaký neformální akci.honziss píše:Neslyseli jste nekdo rozhovor se Schillerovou na radiozurnalu vcera?
Cuza jedna vypocitava, hlas jak mila pani ucitelka z matersky skolky, ale kazda treti veta skryty svinstvo typu: "rada bych financne pomohla seniorum, ti byli koronavirovou krizi taktez zasazeni..."
Hihi, a vy ste jako podnikatel hihi? No pro vás já to přesně dělám, hihi.
No ale dát bombu ženský nemůžeš vid
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Imo tomu rozumí a o polovině těch věcí dobře ví, že jsou to píčoviny.řidičBOB píše:Ta paní je hrozná, naprosto hrozná! A podle kamarádů ekonomů tomu vůbec nerozumí. Ale tak asi proto tam je.
Její manžel je podnikatel, její syn taky. A byli dávno předtím než se AB dostal k moci, respektive Schillerova na vrchol.
Akorát moc dobře ví, že ve chvíli kdy nebude skákat jak vůdce píská, půjde od válu / její rodina na blacklist. A to nechceš. Tak to radši děláš dál, ostudu už máš stejně a když se na to teď vyseres, tak se na tom nic nezmění...
Podívejte se na Stropnickyho SR., ten utekl až do Izraele
Co by ne. Budeme v prdeli a mladá generace to ocení, protože se to prodá jako ochrana životního prostředí.řidičBOB píše:Já se obávám vlády Pirátů a to bude definitivní konec.
Na druhou stranu: po této vládě se tam může hrnout jenom úplný blázen.
Ja bych s dovolenim uvedl na pravou miru tu dopravu. Ta je zcela v kompetenci namestka Adama Scheinherra ze sdruzeni Praha Sobe, s Piraty nema nic spolecneho.řidičBOB píše:taky mám ten pocit...
Hlavně ta jejich arogance moci a neumětelství - to je šílené. Já nestačím zírat na ty jejich dopravní výmysly v Pze. Kariérního pitomce Hřiba ani raději nekomentuji. Zlatá Krnda!!!
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já tu radniční koalu beru jako jednu bandu... Vím, že za vším stojí zrovna tenhle pičusek.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Njn, svoboda slova v řízené demokracii. Já zažil na vlastní kůži ještě komunismus a tak mohu srovnávat podle osobních zkušeností. A určitá dnešní propaganda, polopravdy a dezinformace si s tou dobou už vůbec nezadají.
EDIT: Jeden podstatný rozdíl tedy je. Tehdy to bylo tak hloupé a průhledné, že se tomu každý smál. Dnes je to sofistikované a většina lidí to žere i s navijákem. Někdy se ptám, co je nebezpečnější?
EDIT: Jeden podstatný rozdíl tedy je. Tehdy to bylo tak hloupé a průhledné, že se tomu každý smál. Dnes je to sofistikované a většina lidí to žere i s navijákem. Někdy se ptám, co je nebezpečnější?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.