nafta, nižší střední, cca 550tis s
Re: nafta, nižší střední, cca 550tis s
tak tak, je to celkem jasné
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nesouhlasím. Mě osobně se Linea také líbí. Naopak se mi nelíbí to, co produkovalo BMW v poslední době. Po dlouhé době první BMW, co se mi opravdu líbí, je 5er.vasco píše:Ja mam takovy pocit, ze beaumont tu s nama hraje hru "navrhni hnusnejsi auto"...
Je to jasné nám, co děláme ve velkých firmách s jasnou car policy. Ostatní jen tiše závidí ty "koně a zuby"Deli píše:tak tak, je to celkem jasné
Ingvar Kamprad s Tebou nesouhlasíDoubleSix píše:Takže ředitel má střední třídu, vyšší management má střední a na nižší management zbývá nižší střední.
Co je na tom nepochopitelného?
Beaumont: e65 a e60 jsou nejkrásnější BMW poslední doby.
2.9T RWD
a když to říká i Japoncofil tak to musí být pravda...
+1
+1
Slow and serious
To nechápeš, že musí existovat výjimka, která potvrzuje pravidlo.HondaMan píše:Ingvar Kamprad s Tebou nesouhlasí
Koncern Fiat sa zlepsuje o tom nie je pochyb , len ten ulet prerabania Chryslera na Fiat/Lancia/ sa mi vobec nepaci
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Škoda, měl jsem o Tobě MNOHEM lepší mínění...HondaMan píše:Beaumont: e65 a e60 jsou nejkrásnější BMW poslední doby.
Takže kdyby ředitel dostal Maybacha / Rollse, vyšší management by mohl mít S-Klasse / 7er a pro nižší management by to ještě vyšlo na E-Klasse / 5erDoubleSix píše:Takže ředitel má střední třídu, vyšší management má střední a na nižší management zbývá nižší střední.
Co je na tom nepochopitelného?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
+1DoubleSix píše:Nesouhlasím. Mě osobně se Linea také líbí. Naopak se mi nelíbí to, co produkovalo BMW v poslední době. Po dlouhé době první BMW, co se mi opravdu líbí, je 5er.vasco píše:Ja mam takovy pocit, ze beaumont tu s nama hraje hru "navrhni hnusnejsi auto"...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Nejhezčí je minulá 6er, ale nechtělo se mi hledat její označeníbeaumont píše:Škoda, měl jsem o Tobě MNOHEM lepší mínění...HondaMan píše:Beaumont: e65 a e60 jsou nejkrásnější BMW poslední doby.
2.9T RWD